11/8 - 08

In my empire

Jäävligt najs, haft en trevlig och slapp helg, varit ledig sen i Torsdags vilken lyx! Imorrn ska jag jobba ett långt pass också segt. Men jag ska inte klaga efter det är jag ledig 3 dagar irad till.

Är riktigt nöjd med mitt liv just nu, visst saknar jag vissa saker. Men man ska se till det man har och vara glad istället för att se till det man saknar och vara olycklig. Om man jämför med för exakt ett år sen så har jag utvecklats hur mycket som helst och känner mig inte als som samma person. Har börjat ta det jag vill ha och känner att jag styr skutan åt rätt riktning och det känns grymt bra! Alla som har känt mig länge har troligtvis lagt märke till detta.

Idag har jag, Elin, Magnus och Peter träffats och fikat och snackat. Sen drog vi hem till mig och då lyssna vi på musik och så spelade vi gitarr och sen så har jag fått hjälp att stämma den (äntligen låter den inte åt helvete :P). Måste lära mig att stämma själv. Eftersom det är lättast att börja göra covers när man startar band så har vi spånat lite fram och tillbaka så hoppas vi (jag mest troligtvis) på att kunna starta med dessa låtar.

Wake me up when september ends - Green Day
When i come around - Green day

Ser fram emot detta väldigt mycket, en replokal är pågång också. En hangar på Hässlö, låter ju helt underbart faktiskt. Gäller bara att hitta en tid då alla fem är lediga samma dag vid samma tidpunkt, svårt som fan när alla jobbar shift.Det här inredde jag i förrgår, blev lyckat tycker jag! Om några dagar ska jag inhandla fiskar också (det måste ju bli rätt förhållanden också så att de inte dör).

Dagens låt Wake me up when september ends - Green Day

Väldigt bra men väldigt sorglig låt. Som jag tror så betyder låten att jag vill inte finnas för smärtan, låten handlar ju om hur hans farsa dog i krig och hur han nu går med i armén och samtidigt vill slippa all skit i världen och eftersom september är en tråkig höstmånad så blev det en passande metafor för att han vill slippa den jävliga delen av livet.

Kommentarer
Postat av: Thomas

Way to go dude. Tummen upp

2008-08-13 @ 10:11:58
Postat av: hanna

hans pappa dog i cancer en september, inte i krig ;) haha förlåt green day-nörden i farten här:Pmen ja det är en fin låt! tack för igår förresten, det var mycket trevligt!

2008-08-17 @ 15:39:59
URL: http://hannaelisabet.blogg.se/
Postat av: Olle

fuck ja blir ägd :(, och tack själv det var riktigt trevlans =)

2008-08-18 @ 12:51:31
URL: http://olleadriaan.blogg.se/
Postat av: Olle

Jag gör tydligen allting krångligare än det är... :P

2008-08-18 @ 13:05:05
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0