18/8 - 08

In my fabulous empire

Ojdå vad ska man skriva nu då, är så jäklans kass på att skriva nuförtiden. Just nu känner jag mig seg och glad, dumsnäll och hungrig (otroligt hungrig). Senaste veckan har jag varit ledig väldigt mycket och därför borde jag ha skrivit mer, eller? Ska garanterat börja skriva mer så ni slipper gå in och tänka "ÅH han är så seg, uppdaterar typ en gång i veckan". Vill ju att ni ska läsa så då ska jag ju inte tråka ut er med att inte uppdatera. Blir alltid glad för kommentarer (allihop, påpekanden och munhuggning också :P), så skriv mer kommentarer! Du får nog rätta mig varje gång jag skriver om green day Hanna :D).

Hade grillfest i Lördags mycket trevligt, kunde ha varit bättre med längre varsel så fler kunde ha kommit. Men men blev väldigt lyckat ändå. Under dagen var det skitväder och senare på kvällen så bara försvann det och blev riktigt fint, vilken tur alltså. Resten av den gångna veckan har gått till att gymma och dega (väldigt mycket och det är väldigt skönt!!). Och så självklart att träffa de underbara medmänniskorna i min närhet.

Har varit ensam hemma nu i en vecka, har varit hur skönt som helst och jag kan inte se några fördelar med att bo hemma. Vill bara hitta nåt fast jobb sen flytta, en hyres tvåa nånstans.

Gick upp vid 6 idag (somnade vid halv 3, men det gör inget var väl värt det :P väldans trevligt igår), pallrade mig till jobbet och mådde skit rent utsagt. Sen jobbade jag till 12 och då drog jag hem och spelade guitar hero med John (klarade ut det woho!). När han drog så somnade jag som ett litet barn. Och nu sitter jag här och lyssnar på lite skön musik samt skriver blogg och msnar.

Känner att jag skrivit för mycket i rapport form och utan inlevelse och geniunint intresse att förmedla, därför så gör jag ett lite annorlunda inlägg idag. Vad jag menar är att jag har följt som en mall istället för mina riktiga tankar.

SVAMMEL I STORA LASS! hoppas ni kan tolka det.

Dagens låt I miss you - Blink 182

Nu vet jag inte hur jag ska krysta någon djup mening med varför jag tog den här låten idag så då säger jag helt enkelt. SKITBRA LÅT ÄLSKA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0