23/8 - 08

Dagen

Idag tog jag en låååång sovmorgon och sen åkte jag in till stan och träffade Emily, då gick vi till den nya gallerian och kollade in den. Samt saluhallen som fanns i den, Emily blev besviken på den men jag som inte hade samma förväntningar ryckte på axlarna mer eller mindre :P. Sen åt vi thai mat, riktigt smaskigt. Synd bara att soppan var för stark! Och efter det gick vi i några affärer och sedan fikade vi, tack för en riktigt trevlig dag!

När jag åkte hem från stan ringer Thomas och säger att han fått en 20 timmars vidaretjänst på Bauhaus, blev glad för hans skull och bestämmer mig för att ringa till chefen och kolla om jag fått nåt. Full med självförtroende ringde jag och var beredd på att höra att jag också fått tillsvidare-tjänst istället får jag höra ett kallt "det ser mörkt ut och som det ser ut nu så får du ingen vidare anställning" tack och hej sa vi och jag kände mig så jävla orättvist behandlad. Blev väldigt väldigt arg och ville bara döda nån (OBS! inte bokstavligt).

Kändes helt overkligt och "så här hade jag ju inte tänkt mig att det skulle bli" jag menar hur kan de dumpa mig när jag gjort ett väldigt bra jobb och aldrig varit sjuk eller kommit försent mer än 5 minuter, alltid gjort det jag ska och varit en av dem få på avdelningen som kontinuerligt registrerat kundkort. Och framförallt har jag alltid sett till att kunderna har varit nöjda.

Hur fan fungerar denna världen egentligen, känns ju jävligt kul alltså. Hade avdelningschefen varit min farsa så hade jag ju lätt fått vara kvar. En massa på BAJShaus har fixat in sina barn och släktingar. Blev bitter i ett par timmar och ville att epotism skulle göras olagligt.

Men nu har jag tänkt om och grubblat en massa på min situation och då har jag kommit fram till att jag ska vara riktigt glad för det jag har och dessutom snabbt som tusan skaffa körkort, eftersom det är lättare att få jobb med det. Samt att jag ska ansöka till Polishögskolan för att eventuellt börja studera nästa höst, verkar ju inte vara helt lätt att komma in men jag tror jag skulle passa väldigt bra som polis. Får fixa kropp och knopp i trim. Funderar också på att söka till att bli sjuksköterska. Är också väldigt glad för att jag träffat en helt underbar person (du vet vem du är).

Tror inte det kommer dröja alltför länge för mig att få jobb, får se det som att jag nu får en semester. Har ju inte varit ledig mer än 5 dagar streck nu i sommar. Nu har jag helt enkelt tid att göra en massa saker!

Dagens låt Stay together for the kids - Blink 182

Bra intro som jag garanterat ska lära mig när jag blivit lite bättre. Gillar när både Mark och Tom sjunger, det blir mycket mer varierande och bra låtar.


Kommentarer
Postat av: hanna

fuck bajshaus! du hittar säkert något bättre :P

2008-08-23 @ 09:52:53
URL: http://hannaelisabet.blogg.se/
Postat av: Olle

Aa fuck it, jävla skitställe. Hittar nog nånting :P

2008-08-23 @ 11:07:24
URL: http://olleadriaan.blogg.se/
Postat av: Hampus

(n)epotism?

2008-09-04 @ 09:10:24
Postat av: Olle

okej då! nepotism :P

2008-09-04 @ 11:51:27
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0