24/8 - 08

Läget

Gårdagen var dagen då ingenting funkade, lite komiskt var det med både skratt och gråt (har jag inte gjort på säkert 5 år och det kändes grymt bra efteråt, man mår ju hur bra som helst av att göra det, ska börja göra det oftare. Så töntigt att inte låta sig själv gråta). Tack som fan att man har människor att prata med när man mår skit. <3! På kvällen drog jag till Hampus för en härlig tv-spels kväll, tog med tvn. Vi hittade inte fjärrkontrollen och då drog Hampus hem till mig för att leta efter den (har lite dåligt samvete över att han åkte själv för att hämta men jag ska inte klaga, jag slapp ju göra det!), och sen så ringde han och frågade "Är du säker på att fjärrkontrollen inte ligger där?", och så poff hittade vi den. Segt värre...

Tack för igår Hampus och Hanna det var riktigt trevligt. Ursäkta bara att jag stupade så tidigt.

Idag har jag och Hampe spelat en massa spel, sen så har jag lämnat in lite jobb ansökningar. Ska ta tag i det ytterligare och dra i alla trådar som finns. Segt att gymmet är stängt också, dock bara till nästa vecka.

Imorrn är jag också ledig skönt, kanske blir guld vaskning med familjen, kan nog bli riktigt kul. Hinner nog göra nåt skojj med Thomas också. Och sen på Tisdag så blir det att kötta jobb tills Söndag.

Mår väl okey, inte bra men det kunde varit värre.

Dagens låt With me - Sum 41

Jag bara ryser av den här låten, den betyder massor för mig. Den var dessutom första låten jag fastnade för när jag började lyssna på punk rock, har säkert hört den 500 gånger och är fortfarande inte trött på den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0