25/8 - 08

Läget

Jora läget funkar, var nyss hemma hos Thomas och kollade på Harold and Kumar. Grymt rolig film den rekommenderas verkligen och jag ger den 5/5 brödrostar. Den har allt en hollywood blockbuster komedi ska ha för er som gillar sånt!

---> TRAILER <---

Har upptäckt en sak och det är att jag ska aldrig mer ha musik jag gillar som ringsignal för alarm (väckarklocka), och jag förstår inte varför jag hade det från första början. Man förstör låtarna eftersom man kopplar dem med den horribla stunden då man först vaknar och inser att man måste pallra sig upp. Jag varnar er, har delvis förstört min favoritlåt.GUUUULLD!

Nu ska jag berätta om min utflykt idag. Jag + familj åkte nämligen till Kopparberg och vaskade guld, själva resan tog cirka 2 timmar. När vi kom fram så väntade vi tålmodigt vid turistbyrån för att få börja gräva guld! Vi traskade sedan ner till en anläggning där det skulle vaskas. Väl där så börjar guiden med att skryta om sina bragder inom guldvaskning, ett jävla massa tjat om guldvasknings VM. Han stod väl och tuggade om allt mellan himmel och jord i 45 minuter. Sedan visade han oss hur vi skulle vaska och så fick vi äntligen börja själva, det tog cirka en halvtimme sen var sanden slut. Det var faktiskt en annorlunda och rolig grej att göra men samtidigt är jag osäker på om det verkligen var värt bilfärden och guidens tugg. Nu har jag testat men jag tror inte jag gör om det om vi säger så!

Dagens låt Down - Blink 182

Dålig motivation, det får duga att säga att den är bra och att det har varit huvudlåten idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0