5/8 - 08

Läget

Sådär känner mig trött och hängig och vill ha ledigt! Som tur är ska jag vara ledig 4 dagar den här veckan (MUMS!). Regnar utanför, jag gillar regn (ibland alltså, vill ju inte ha det hela tiden) när jag cyklade hem från jobbet så blev jag helt genomvåt. Och det är ju helt underbart att komma inomhus och byta om då.

Ser fram emot den femte september då ska jag till Gröna Lund (om jag lyckas få med mig ett par stycken andra). Då åker man attraktionerna på grönan under dagen sen på kvällen så spelar Millencolin live där. Kan bli en riktigt rolig dag. Om du som läser detta är intresserad av att följa med så skrik till :).

Kommer inte uppdatera något om min renovering, vill att det ska vara kontrast. Ska göra ett inlägg med före och efter bilder vid ett senare tillfälle då allt är klart. Men jag kan säga att det ser väldigt bra ut redan. Tycker det är riktigt roligt det här, tror det är väldigt kul att jobba med inredning och sånt.

Nu har jag inte skrivit på ungefär 2 veckor eller något sådant, så ska försöka gottgöra det med en summering.

Summering av förra veckan och fram tills nu

Vardagen var jävlig, trivdes inte på jobbet med stress och annat. Kände hela tiden att ingenting var genomtänkt på det där skitstället (inte för att jag skulle lyckas tänka igenom bättre själv. men det görs väl i processer). Är så jävla trött på arga kunder som ringer och frågar vart deras gräsklippare är nånstans (hur fan ska jag veta?). Vi har inget bra sätt att hantera reklamationer eller kundärenden, vid såna tillfällen brukar jag passa på att hålla med kunden och tycka att vi är totalt värdelösa. Känns som att vi inte har några bra rutiner (samt att vi saknar bra ledarskap på avdelningen).

När vi jobbar där är vi liksom all-fixare (visst man lär sig mycket på det också och det finns fördelar med det, problemet är att man lätt blir trött och hatar jobbet om man inte får köra mycket på rutin). Reklamationer eller kundärenden är det värsta jag vet, varför har vi inte rutinerad personal till sånt.

Schemat som vi hade på avdelningen stämde tydligen inte, schemat jag fick i handen stämde inte heller. Hela tiden görs schema ändringar som inte meddelas, måste tydligen dubbelchecka varje dag att schemat är aktuellt (ska det vara så?). Kappvändningar i schemat hela tiden jävla piss skit.

Nog om detta! Ursäkta för mitt arga frustrerade svammel, var ungefär förra jobb veckan summerad. Nu resten av veckan!

I Torsdags så var jag och hälsade på i kvicksund och då drog jag Erik, Jonas och Jimmy ut med båt och badade och solade och hade det förjävla bra. Hade haft en förjävlig vecka hittils. Så det var ett väldans guldkorn i vardagen. TACK SÅ MYCKET FÖR EN RIKTIGT SKÖN DAG SOM GJORDE SUSEN!Nu i Fredags har jag grillat hemma hos Fredrik. Vi tog det lugnt och käkade gott och sen spelade vi en omgång monopol, vilket roligt spel det är alltså. Jag sken i början men sen så drabbades jag av otur i stora mängder och förlorade.

I Lördags så träffades nästan hela bandet, var super trevligt och jag tror att vi alla kommer passa väldigt bra ihop och ha väldigt kul tillsammans. Jag, Hampus, Elin och Magnus var där och då saknades Peter. Sen drog jag och Hampus och käkade lite flottdrypande pizza, efter det åkte vi hem till Madde och var där tills kanske 2 eller något liknande. Sen bestämde vi oss (oss aka Jag, Hampus och Hanna) för att åka till donken och käka. Väl där så träffar vi på Elin och Peter mkt trevligt och då hade alla i bandet träffats en gång iallafall. Längtar tills nästa tillfälle att vara med dessa härliga (tror jag) människor.

Dagens låt Valkyrie Missile - Angels and Airwaves

Diggar låten, segt intro men gillar den overall ändå. Har lyssnat som tusan på den de senaste dagarna. Ni har säkert tröttnat på mitt frenetiska AVA begär men den kommande tiden ska jag gå igenom Millencolin. Efter det blir det +44 och sen vet jag faktiskt inte. Möjligtvis blir det lite instickare av andra artister men det tror jag ej, är så enkelspårig tyvärr :).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0