29/8 - 08

Läget

Jo det är mycket bra faktiskt! Känns faktiskt otroligt bra, haft en toppendag förutom jobbandet som tog upp hela ungefär. Trevlig kväll, efter jobbet drog jag fort hem och åt sen drog jag vidare ner på stan för att gå på bio med Hanna och Emelie. Filmen (Batman the dark knight) var ruskigt bra faktiskt och jag var lite skeptisk men eftersom den hade fått så bra betyg så gick tänkte ja ju att det måste finnas en anledning till det. När jag kom ut ur bion blev jag rejält överraskad, stod 10 pers och skrek "OLLLEE!" blev värsta högstadie reunion över det hela. Roligt! :)

Sen gick vi till konrad och var där några timmar och efter det så gick vi till Mcdonald's och käkade, väl där så hittar man Hampus Hanna och Emelie som sitter och snackar. Va trevligt! Att man stötte ihop med dem igen. Nu fick vi tid att diskuttera filmen också!

Är riktigt glad över att jag idag också fick en tjänst på en annan avdelning på Bauhaus, nämnligen kassa & info. Visserligen bara en vikarierande helgtjänst på 3 månader men ändå väldigt mycket bättre än ingenting! Vill aldrig behöva gå helt arbetslös en dag alltså.

Och nu sitter jag här och skrivet fast jag måste upp vid klockan 7, usch så jobbigt!. Men blir nog en rejält skön dag imorrn, jobb från 8 till halv 2. Sen häng med Elin och Hampus fram tills släkträff som är vid ungefär klockan 6 (gud va kul med några timmars kallprat med "insert släkting här"). Sen blir det någon form av alkohol färtäring på kvällen också.Filmen var hur bra som helst, jokern var helt klockrent spelad och spänningen filmen igenom var olidlig. Jag tror inte jag tappade intresset en enda gång, det enda som var dåligt med besöket var att hela salongen var en enda stor bastu. Ingen luft konditionering, usch alltså.

Nu måste jag faktiskt runda av och få 4 timmars kvalitet sömn innan jobbet, jippie!

Dagens låt When you heart stops beating - Plus 44


Nu har jag börjat undersöka den andra halvan av det splittrade Blink 182 och då hittade jag den här låten, kunde inte ens lyssna igenom hela albumet jag hade i uppspelnings listan. Ville bara höra denna, fastnade direkt och jag tycker den är bra rakt igenom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0