Dagen före dagen före dopparedagen
Nästan klar med julklapparna, har en kvar. Nämnligen till min käre bror, jag behöver ett mirakel har ingen aning om vad man ska köpa till honom. Jag har ju liksom noll fantasi för tillfället. God Jul på er allihop!

Snart glider vi omkring i backarna i lofsdalen! Fy satan vad jag längtar. Tills dess är det att slita hund som tusan, har bara ledigt på julafton och 2 mellandagar sen är det dags. Tiden kommer gå snabbt när man är igång och jobbar.

"förlorade jobben via sms"

Måste bara säga att jag tänker mycket på en person för tillfället. Nämnligen ägaren till VI-butiken i artikeln ovan. Väldigt konstigt egentligen eftersom jag inte har en personlig relation till honom, tycker bara hela historien är så otroligt tragisk. Han fick tidigare provanställning som butikschef och när han gjorde ett förjävligt jobb fick han senare sparken, bland annat så kan jag se framför mig hur "pojkspolingen" (han var ju ganska ung) blev föraktad av de anställda i butiken när han klappade dem på axeln och sa bra jobbat samt lekte chef på alla de möjliga sätt.

Senare fick han den briljanta idén att starta en matvarubutik, den gick åt skogen och höll öppet i nästan 2 månader. Han jobbade och slet 14 timmar om dagen för att det skulle gå runt, det var som att en stor sten rullade mot honom men med en överväldigande kraft som han inte kunde rubba. Hoppas att han har en nihilistisk och ironisk inställning till detta, att han dessutom är myttoman gör väl att han är bättre på självbedrägeri än de flesta. Så han kanske inte mår alltför dåligt.

Dagens låt Girls & Boys - Good Charlotte


Haha vilken text alltså.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0