Ett glatt inlägg


Förra inlägget hade ju en väldigt negativ ton, så nu tänkte jag att det vore passande med ett glatt inlägg. Idag har vi repat med bandet, otroligt kul. Jag och Hampus kände oss lite retarded, men det gör inget allt kommer falla på plats. Och nu ska jag alldeles strax se på Borat! HIGH FIVE. Har ju missat viktig kulturhistoria här, har nämnligen aldrig sett filmen.

Morgondagen blir nog väldigt jobbig, ska nämnligen upp så tidigt som 09:30 och pallra mig till gymmet. Och sen ska jag slappa och umgås med Elin tills vi ska repa. Otroligt härlig dag kommer det bli, vill avreagera mig och pumpa lite tyngder. MEN inte på ica lagret, där pumpar man sönder ryggen. Har ganska så ont nu. Och där kom den negativa tonen tillbaks, fick bli en kompromiss helt enkelt hälften var ju positivt iallafall.Jag vill komma ihåg mina drömmar, det vore en gåva. Nu var inte als det här någon djup mening, utan menade helt enkelt att jag vill minnas det jag drömmer på natten. Hampus har ett så otroligt rikt drömliv vilket jag är avundsjuk på. Oändliga möjligheter liksom.

Dagens låt Underclass Hero - Sum 41

Gillar denna väldigt mycket, den och With Me är mina favoritlåtar av Sum 41. Herregud va bra de är för att vara live, men misstänker att Dereck använder autotune eller något. Det måste vara så, ändå otroligt bra.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0