Fotograf karriären tar fart
Canon EOS1000D

Nu är alla jul-pengarna slut. Den här skönheten har jag inhandlat idag, det var fan inte lätt att hitta den. Slut på alla mainstream affärer (el giganten, siba, expert stormarknad osv.). Men tillslut efter 2 timmars letandet i rea hysterin så hittade vi den i en liten affär i centrum. Köpte till ett 4 gigs minneskort och en drulleförsäkring (trygghetsberoende? vill ju kunna hoppa big jump och landa på ryggen utan att det gör något).

Förkylning går i familjen. Är tillfälligt hypokondriker, får ångest över att min näsa är lite halvt täppt. Gör allt i min makt för att streta mot, har köpt vitaminer och kan jang som jag brukar dagligen. Har absolut inte möjlighet att bli mega sjuk för tillfället, för mycket jobb.

Sitter och diskutterar med Jonas över hur kul det ska bli i Lofsdalen och varför jag inte började fota för kanske ett år sen. Hade ju kunnat knäppt otroligt fina Thailands bilder bland annat. Grämer mig just nu också över att jag ska upp och jobba om ungefär 5 timmar, kom nyss hem känns det som. Köpte också en väska till också förresten, precis en sån som på bilden.


Kommentarer
Postat av: hampe

lofsdalen!!!!!!!!!!!! whoooo!!!

2008-12-29 @ 00:38:19
URL: http://denledefi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0