13/7 - 08Elin, Lisa, jag käkar mackor!

Läget

Känner mig trött och pigg på samma gång och lite positiv och entusiastisk.

Gårdagen var jättetrevlig vi var ett gäng hemma hos Lisa och festade. Det började väl vid ungefär 7 och sedan vid 12 så drog de flesta till sjökrogen, men jag Elin och Lisa stannade kvar och drack te och käka lite mackor snackade väldigt trevligt. Vi sen gick vi till sängs, och klockan 9 gick vi upp och gjorde lite frukost och käkade det sen satte vi oss på balkongen och fortsatte snacka och ha det trevligt, lyssnade också på när Lisa och Elin va med i radio, där Elin också sjöng jättefint. Sen kom det tråkiga, jag var tvungen att åka vid 11 ungefär och ta mig hem och byta om för jobbet.

Kom till jobbet och det var ganska så chill, inte så mycket kundkrångel idag bara trevliga människor jag mer än gärna ger service. Sen drog jag hem och nu sitter jag här proppmätt på Tacos (mums!).

Nu funderar jag på morgondagen ska försöka få mycket gjort i rummet, bland annat börja måla det svarta så att jag blir klar med målningen och kan börja med inredning (den roliga delen). Gymma på morgonen sen kanske dra iväg och bada/sola.

Tack så mycket för gårdagen!, speciellt till Lisa som anordnade trevligheten.

Dagens låt Secret Crowds - Angels and Airwaves

Jäkligt skön låt med ett lite annorlunda intro som jag gillar, känns som att det handlar om att alla skapar sin egen värld och att ingen har en likadan värld som en själv (världsbild kanske man ska kalla det). Låten kommer från albumet I-empire och jag gillar det skarpt.

Kommentarer
Postat av: mcfadden

tack själv det var mücket trevligt. :)

2008-07-13 @ 21:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0