18/7 - 08

Läget

Sitter här och chillar till lite bra musik, känner att jag älskar livet. Idag har jag inte varit så jäklans produktiv men det gör inget!, har gymmat och fixat lite i rummet. Imorrn ska jag jobba och sen blir det grillning hos Hampe, fan va skojj.

Jag och Elin har börjat snacka en massa om att starta ett band och vi båda är väldigt sugna på det, jag kommer förmodlingen att spela el gitarr och sjönga andra stämman. MEN jag kan ju inte spela el gitarr ÄN! Imorrn ska jag prata gitarrer med John och se vad han kan ge mig för pointers och nästa vecka ska jag ner på stan och kolla runt lite. Shit va jag är sugen! Jag är så himla sugen, tänk att stå där på scenen och spela för en publik (det lär vara kul som fan).Det här är tomtarna som hittils ska va med i bandet, jag ska på grillning imorgon där det är ett par stycken som kan spela instrument och då ska jag givetvis försöka rekrytera en basist och en trummis (tror att Hampus ställer upp som trummis, får hoppas det).

Grubbel och funderingar

Nu har jag grubblat som fasen de senaste dagarna och jag kommer nog fortsätta med det ett tag, funderar på dra till USA och studera ett år. "Studera" vettefan om man ska kalla det, jag vill ju givetvis dit för att roa mig. Surfa, gå på konserter och träffa en jäkla massa intressanta personer (personer i samma situation som en själv som studerar i utlandet). Det kostar mycket att göra en sån resa och jag vet inte riktigt om det är värt att göra det riktigt än, har ju ingen speciell linje som jag vill studera men det är ju alltid bra att kunna flytande engelska. Thomas är på mig och vill att jag följer med och det var så hela grejjen kom upp, har funderat lite tidigare och tänkt att det inte var något för mig. Själva grejjen att åka iväg och starta ett nytt liv där borta lockar mig, man kommer ju inte tillbaks som samma människa och jag tror det är otroligt givande. Samtidigt så vet jag inte om jag är redo för något sånt, eller kan man bli redo?

Det skulle ju visa väldigt mycket för mig själv om jag klarade av att göra en sån resa och jag skulle ju bli en mycket mer världsvan och bildad person (kanske inte så bildad på papperet men andra grejjer som man inte lär sig i skolan).

Dagens låt Start the machine - Angels and Airwaves

Den här låten är så himla bra tycker jag, den är med i Angels and Airwaves första album. De har gjort en dokumentär med samma namn som är jäklans bra och intressant och det är därifrån jag snappade upp låten. Har inte börjat lyssna på den på allvar förrens idag (på allvar för mig är när jag lyssnar ungefär 5 ggr per dag minst).

Soundsen är så sköna alltså mmm!.

Kommentarer
Postat av: Thomas

USA baby! du ska fan med :D

2008-07-19 @ 01:09:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0