20/7 - 08

Läget

Nu känner jag mig ganska trött men fortfarande framåt, imorrn blir det att knata ner till musik börsen och kolla på el gitarrer (fan va kul :P, vill ha!). Ska gå till växhuset och fråga där efter nybörjar kurser också, måste ju ha en bra grund att stå på (kommer hårdträna som fan när jag väl fått tag på nån gitarr, vilket förhoppningsvis inte dröjer mer än en vecka).

Gårdagen var väldigt lyckad, vi var ett gäng hemma hos Hampus och grillade och hade det allmänt trevligt. Bland annat snackade vi om roliga filmer och då kom ju såklart Sunes Sommar upp! Det är scenen men pilbågen, mer säger jag inte kolla själva.Här sitter Rälsmusslan och the gang! (jävla fin orkester alltså!)

Renovering

Målningen är klar men nu har jag inte orkat göra något på ett par dagar, men imorrn ska jag ta tag i saken lite iaf och sätta upp tavlorna på väggarna samt inhandla spotlights till dem. Senare nu i veckan kan jag förhoppningsvis starta mitt akvarium igen, måste handla nån möbel först att ställa det på. Blir IKEA imorrn.

Dagens låt Lifeline - Angels and Airwaves

Lugn och fin låt, i början så är det ett ljud som de har gjort med skruvar i ett flingpaket också (lite häftigt tycker jag). Den här låten är från albumet I-Empire som kom i november förra året. Riktigt bra album så tanka gärna hela och lyssna på det. Angels and Airwaves har många väldigt bra intron och det är de som jag tycker de gör bäst, visst de har endel som är kassa också (typ som the adventure's intro, men förutom introt är låten perfekt!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0