6/11 - 08

Uppdateringen sackar efter. Ursäkterna är många, anledningen är slöhet.

Ska nog göra om designen på den här bloggen, hade tänkt mig något vitt. Liknande Hannas (mycket fin och stilren). Kan vara ett roligt litet projekt, tyckte det var riktigt kul när jag gjorde den nuvarande designen.

Kom nyss tillbaks från ett väldigt uppfriskande bad, "känner mig som en ny människa" kanske ska tillämpas här.Tankade min IPOD med en skön samling låtar, gjorde en kopp te. Hällde i lite bubbel i badet, slank sakta ner i det härligt varma vattnet. Blev ni sugna på ett bad nu eller? Kolla också på bilden nedan, oemotståndligt.Det där är mitt badkar, i mina drömmar iallafall!

Angels and Airwaves spelar in nytt album i januari, ser ju fram emot det liiiite grann.

Måste se dem live någon gång alltså, kan de inte komma till Sverige snälla. Första gången jag lyssnade på dem så tyckte jag inte att de var särskilt bra. Men har man lyssnat ett tag på punk rock (yellowcard, sum 41, blink 182 osv.) så har man väldigt lätt för att uppskatta deras låtar mer.

Är säkert det som är meningen, eftersom Blinks frontman skapade detta bandet istället. Så måste ju den nya musiken anpassas till viss del för vad Blinks publik vill ha.

Dagens låt Watch The World - Box Car RacerRiktigt fin låt detta, tycker det är lite höst känsla över hela deras album.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0