9/11 - 08

Julen närmar sig i mörkret

Dags att börja köpa julklappar så man har det gjort kanske? Vore faktiskt inte så dumt, ska iallafall göra det i tid detta året. Brukar alltid vara ute i sista sekund och bara köpa nåt skräp. Köttbullar och prinskorv morgon och kväll tjoho.

Nine eleven omvänt! Var det första jag tänkte när jag skrev datumet i rubriken. Den dagen är ju lite väl hypad, även om det är synd det som hände.

Har spelat in ett gitarr spår, som Jonas kommer lägga till virtuella trummor på. Och imorrn ska vi spela in lite sång också. Den ska heta "Skitlåten", bara för att väga upp det överseriösa namnet vi har. Kanske skriver ett inlägg om det imorgon om den blir klar!

Ska sluta med dagboksform, och göra bloggen mer spontan. "Idag har jag gjort" inlägg har ni nog fått för mycket av! Dessutom ska jag fixa en snygg vinter design, should be fun! Den gråa färgen är för mycket just nu, lite deppande tror jag allt.

Oj! Fick en släng av heroes abstinens, var tvungen att kolla om det kommit ut ett nytt avsnitt (även om jag visste någonstans långt bak i huvudet att det säkerligen inte hade det). Va i helvete, inget nytt avsnitt med Chuck Bartowsky heller!

Dagens artikel Ny dokumentär om Obama


Den där kommer jag vilja se, spännande. Men nästa år kommer den ut, så det blir väl att vänta och se. Vill se en bra dokumentär nu. Tycker att det var ett tag sen Michael Moore släppte en bra lång dokumentär. Kom på att han måste ju ha en åsikt angående valet och resultatet. Så här är ett youtube klipp med det.Dagens låt The War/Asthenia - Angels and Airwaves/Blink 182De här 2 låtarna passar otroligt bra tillsammans, speciellt i början.
Band of Brothers <3

Kommentarer
Postat av: Hampus

köttbullar och prinskorv??? Och vad hände med "höstsången"? Det lät ju så.. fint. btw så har jag fixat min blog, så just comment away!

2008-11-10 @ 00:00:06
URL: http://dnledefi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0