All the small things

Snart ska jag titta på filmen Step Brothers hoppas den är bra, och till det ska jag göra ugns gratinerade nacho chips med cheddar ost och salsa på. Och så självklart en kopp te på det. Det som fattas nu är en phad thai utan räkor och fläsk men med extra jordnötter. FETT INTRESSANT LÄSNING!

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM hahaha

Blev inget av varken trummor eller sång till våran "skitlåten", observera att namnet är tillfälligt. Hade spelat in i för mycket otakt, får göra om det någon dag när jag har tid/ork. Blev filmkväll istället, och Elin är ju otroligt dålig på sånt! Hon somnar ju stup i kvarten. Men vi kom på en metod för att förhindra det, gick och hämtade kex som hon fick äta på när hon blev trött. Så har ni problem med att ni somnar när ni kollar på film så hitta något att hamstra på!

Har ägnat lite tid idag åt att lära mig "All the small things" på gitarr, eller har ju iofs inte lärt mig hela. Men jag kan ju spela refrengen och sådär. Roligt värre.

Dagens låt All The Small Things - Blink 182

Blev ju ganska givet eller hur? Nästan alla kan väl sjunga med i denna låten vare sig de vill eller inte, håll för öronen ni som tycker det är en plåga (jag syftar på dig Hampus).


Kommentarer
Postat av: mcfadden

haha jag känner igen det där senariet med elin och film :) haha.

eller, så kollar ni på en riktigt läskig film, o så sitter du och skrämmer henne, då tror jag inte hon somnar heller :)

2008-11-13 @ 09:11:48
Postat av: Olle

hehe oki! :P Måste va jobbigt å somna såfort de blir filmdags ^^

2008-11-14 @ 13:13:34
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0