Nu blev jag försen i säng, hejs svejs

Ska snart byta design och förhoppningsvis sluta med mall skrivningen

Ojoj här sitter jag och ska alldeles strax gå och sova, känner mig alldeles slut. Upp innan tuppen imorrn och iväg till hacksta. Igår hade jag väldigt trevligt, blev krogen med Elin och några av hennes kompisar. SHAKE SHAKE SHAKE. Sen träffade man ju oundvikligen en massa man kände, trevligt värre.

Idag jobbade jag också, eller gjorde jag? Satt mest och läste bok när jag tänker efter. Det är ju ganska härligt att kunna ta det så lungt när man jobbar. GAH jag vill göra lumpen, är avundsjuk på dig Hampus. Varför insåg jag inte för 2 år sen att jag faktiskt skulle vilja göra den, ung och dum.När jag åker till alperna i vinter så kommer jag ta hur mycket bilder som helst. Ska bli värsta foto safarin, guuud va roligt att åka i sådana där backar. Vilken otrolig utsikt, tycker vinterlandskap med berg är så otroligt fint.

Har blivit lite biten av sunes jul (kalendern från slutet av 90-talet), otroligt rolig är den. Ska försöka att inte spoila den för mig själv heller eftersom det var så länge jag såg den, tänker lägga upp ett avsnitt per dag här på bloggen när december börjar.

Ska försöka spela in lite med gitarren också så ni kan följa mina framsteg. Går riktigt bra nu faktiskt, fast jag orkar aldrig lära mig en hel låt, kör bara nåt specifikt riff eller intro. Ska ha lite mer tålamod och satsa på hela låtar.

Dagens låt Sunshine - Angels & Airwaves

Får lite delfin sångs vibbar av denna, nån som känner igen sig?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0