31/10 - 08

Läget är fett nice

Spenderat stora delar av dagen med Hampus, vi har spelat lite TV-spel och shoppat samt gymmat. Och nu sitter jag här redigt hungrig, ska nog sluka en pizza. Måste skriva ett kort inlägg så de inte hinner stänga!

Denna veckan har varit hur bra som helst, inte varit ledig lika mycket som jag velat, men det gör inget jag är ändå pigg och utvilad. Fett taggad på att gå upp 04:20 imorrn. Måste leta på någon gammal halloween mask till imorgon, det är nämligen Bauhaus personal fest.

Olle rockar loss HAHA!Måste bara säga att det är så jävla kul när det går framåt och man lär sig nånting, hittade ett studio program för gitarrer så jag tänkte att det skulle vara kul att leka lite med. Haha jag blir så lycklig!

Just nu håller jag på och lär mig huvudriffen i 3 st Blink 182 låtar bland annat låten "Dammit" som jag spelar huvudriffet i på YouTube klippet. Och förhoppningsvis hör ni att det är samma låt som den nedan xD!

Dagens låt Dammit - Blink 182

Blev ganska naturligt denna låten nu när jag suttit och övat in lite på den, fått den på hjärnan totally! Imorrn blir väl dagens låt "Jag är vilsen Lisa", HAHA jag tål den inte. Och P3 spelar den minst 20 ggr på ett arbetspass.

Det var den här låten bandet igenom med på början av 90-talet. Fett nice gitarr riff i början, blev riktigt inspirerad att lära mig det. Hur kul som helst, ska försöka träna på den massor så jag kan köra i det riktiga tempot.

26/10 - 08

Reelaax

Det är fint men känner mig lite tankspridd och disträ, har jobbat idag. Behöver verkligen ett höst lov nu, ska jobba imorrn med. Sen börjar det! Vill repa! Grymt tråkigt att vi inte har gjort det på flera veckor.

Helgen har varit naajs, hade mycket trevligt hos John igår. Och i fredags så var det BMB afterwork med biljard efter, riktigt trevligt. Ungefär samma personer som medverkade båda gångerna.

PÅ TISDAG SKA JAG SKRIVA IN MIG PÅ KÖRSKOLA!!! (nu måste jag hålla det också xD)

Har just nu ingen aning om vad jag ska skriva. Blir lite svammel! Förresten så var ju förra inlägget verkade ju jävligt motsägande, "är på mycket bra humör" sen kommer bara klagerier. Försökte intala mig själv att jag var på bra humör och det funkade tillslut men fick åka till gymmet och avreagera mig lite först. Det måste vara omöjligt att komma därifrån utan att vara helt nöjd med allting känns det som. Träning är sååå najs.

Jag tycker att:
  • det suger att jobba för mycket (speciellt när de närmaste jobbar olika skift, träning och repning får lida).
  • ska bli skönt med ledighet.
  • det är skönt när saker och ting löser sig, saker löser sig alltid tillslut. (på ett eller annat sätt)
  • det ska bli väldigt kul att åka skidor i vinter.
  • The Persuit Of Happiness är en otroligt bra film, slutscenen är så känsloladdad. Ni som sett den vet vad jag menar. Tårfyllda ögon nån? *cheesy american dream film från hollywood* Men jag gillar den! Dessutom är den verklighetsbaserad.


Dagens låt Stay together for the kids - Blink 182

Försöker lära mig introt men det är svårt, kan slutet på det xD. Har lyckats tjata mig till att vi ska köra den låten nästa gitarr lektion så då får jag väl antagligen lära mig det, om jag inte hinner göra det innan dess förstås.

Lägger till ännu en låt! Wheatus - Teenage dirtbag


Good shit, oldschool låt. Tror vi har hela skivan hemma nånstans, får leta på den nån gång.

23/10 - 08

Snart ledighet!

Läget är fint som eehhm.. cheese crunchers? är på mycket gott humör. Har jobbat idag och sen drog jag och gymmade, och kom precis hem. Just nu lyssnar jag på lite Box Car Racer medans jag gör en kopp te.

Men ojoj vilken dag alltså. Inget gick rätt på jobbet och blev fett stressad, total pannkaka. Tappade givetvis det jag hade på pakethållarn när jag åkte hem med ganska dåligt humör, och upptäckte det 1 kilometer efteråt. Cyklade direkt tillbaka och letade efter den. Sen hade någon strategiskt lagt ut taggtråd på en gräsmatta (!) som jag självklart råkade cykla på, fick dock inte punka som tur var. Och vet inte hur många gånger slog jag i huvet i hyllorna på lagret. AARRRGGHH!! xD

Glömde att jag höll på och skrev, nu är det iallafall läggdags. Så sov gott allihop! Vissa av er ser jag väl antagligen imorrn.

19/10 - 08

Mood: Greatful

Har nu i en timme suttit och skrivit om varför jag ska vara nöjd över mig själv, och det funkar verkligen. Att reflektera över sig själv och de val man gjort gör gott, förutom om man är en total idiot som gör fel val såklart. Men är man målinriktad som mig så gör det gott att försöka se till det man har istället för det man inte har.

Helgen har jag spenderat mest degandes men har hunnit med lite gymmande och golfande. Har även grejjat lite i rummet, ska lägga upp en bild på det lite längre ner i inlägget. Och så har jag övat lite med gitarren.Nu i år har jag kommit iväg och slagit några bollar 2 eller 3 gånger. Riktigt kul tycker jag, men jag tröttnar fort. Så det är ju inte tal om någon 18 håls runda iallafall. Gick förvånandsvärt bra idag faktiskt. ME LIKE!Oj va suddigt det blev, men man ser ju ändå helheten. Det jag har gjort är att slutföra sovplatsen = hänga upp den stora thailands tavlan och att hänga upp gitarren på väggen. Blev riktigt prydligt tycker jag.

Dagens låt There Is - Box Car Racer

Do you care if I don't know what to say
Will you sleep tonight will you think of me
Will I shake this off, pretend it's all okay
That there's someone out there who feels just like me
There is

Those notes you wrote me
I've kept them all
I've given a lot of thought of how to write you back this fall
With every single letter in every single word
There will be a hidden message about a boy that
loves a girl

En låt från bandet Box Car Racer som höll ihop i 2 månader. Men nu tänker ni kanske "ännu en jävla Tom Delonge låt". Jag tröttnar aldrig på hans musik alltså, och jag gillar liksom Box Car Racer's koncept skiva. Tankar IPODen direkt med hela deras album nu på direkten.

Har upptäckt att dusch sjungande faktiskt är ganska kul, brukar kolla igenom texterna medans jag lyssnar på låtar. Men jag skulle ju självklart inte ta det utanför duschen. Är riktigt kass på det, men jag kan ju öva upp det i hemlighet.

16/10 - 08

Dag 3 på kvällsskiftet

Mycket bra känns det, har precis städat rummet. Sitter nu här med en passions frukt och gottar mig. Ska göra iordning en kopp te också. Lyssnar på lite Angels and Airwaves samtidigt som jag skriver här och funderar på hur det sista i rummet ska bli. 2 dagar till på kvällsskift.

Utvilad men trött på samma gång, visade sig att jag skulle jobba kvällsskift denna veckan istället för morgonskift. Det innebär att jag missar alla repningar, gitarr lektion och fredag kväll (alltså allt det roliga). Nog med klagandet, får ju iaf sovmorgon hela veckan! Och är ledig hela helgen så det ska bli skönt!

Yes! Visade sig att gitarr lektionen igår blev inställd, så då har jag ju inte missat den iallafall. Om inte jag får gå på den så ska ingen annan det! (skrev jag just det där?, menade det förstås inte hoppas jag). Går riktigt bra framåt på den fronten, på 2 veckor har jag lärt mig hur mycket som helst känns det som. Det blir bara roligare också, tråkigt när man inte kan nåt i början liksom.Det här var förra veckan då alla var samlade. Längtar tills tisdag.

Dagens låt Breathing - Yellowcard

Riktigt bra låt, drag i den som sjutton. Kommer som sagt köra ihjäl mig i skidbacken med såna här låtar.

12/10 - 08

Läget

Sjunkit ner här i min stol efter en "hård" arbetsdag, gick upp klockan 12 och stack till jobbet. Tack för igår ni som medverkade, då var det fest hemma hos Elin trevligt värre. Singstar var svårt asså, inte min starka sida. Men kul var det och jag ägde iaf ut Hampus.

Imorrn börjar allvaret på ICA Hacksta, ska gå upp vid 04.20 så att jag hinner dit innan 05.30. Herrejevlar alltså, kommer va död. Sen så räknar de med att man ska va arbetsduglig vid den tiden, nån som vill klubba ner mig så jag somnar i tid? Och därmed får tillräckligt med sömn.

Dagens låt The Gift - Angels and Airwaves

Vet inte varför men jag kan inte göra rubriken till en länk så här får ni den.
http://www.youtube.com/watch?v=3AhxMgmr0-o&feature=PlayList&p=913A587C6F54987D&index=0

Ovanligt bra live spelning, ser man på live videor så verkar de jävligt kassa live. Men det man lyssnar på mest är ju ändå studio versionerna, den här spelningen var nog ett undantag.

9/10 - 08

Läget

Ursäkta för det dåliga uppdaterandet. Faller ut lite ur rutinen.

Drömmer mig bort till dalar och skidanläggningar. Jag är så sugen på att jobba vid en skidanläggning, skulle inte vara helt fel att göra det en halv säsong eller något nästa vinter. Som Thomas svarade på detta "vad är meningen med livet?" "LIFTGUBBE!". Man måste greppa sammanhanget och hela vår diskussion för att det ska vara riktigt kul. Iallafall så är det en liten dröm jag har, kanske inte särskilt ambitiös. Definitivt är den genomförbar och därför känns det så bra att ha den.Saknar den här platsen! Men om några månader åker jag dit igen.

Grymt kul att vi har kommit igång med bandet på riktigt nu, känner att jag utvecklas riktigt bra med gitarren. Eftersom vi kör 2 gånger i veckan minst + att jag har lektioner på onsdagar. Sen så tränar jag ju självfallet några gånger i veckan hemma. Nu dyker ännu en dröm upp, att vi ska spela live nånstans. Måste ju vara oerhört kul. Notera att det inte ingår i drömmen att vi ska låta bra, bara att vi ska stå där och köra några låtar! Tror ändå att vi kommer låta bra, nu när vi la till sången till vår låt så lät det faktiskt fint!

Imorrn har jag introduktionsdag på ICA lagret, truckkort och allmän inrättning liksom. Bra med pengar där borta, kommer sitta fint. Lär kunna spara grymt mycket när jag bor hemma nu också. Sen kommer jag ha en slitsam inlärnings period på 2 veckor. Efter introduktionen imorrn blir det afterwork på BMB uppföljt av lite biljard.

Dagens låt Can't Be Saved - Senses Fail

Otroligt bra låt, hittade den via GH. Delad första plats i ranking listan för perfekta skidlåtar. Den andra som delar första platsen är Heaven - Angels and Airwaves. Blir nog farligt att åka med IPOD, man kommer ju bli så grymt taggad och köra ihjäl sig eller nåt xD. Får nog lämna den hemma när jag tänker efter.


4/10 - 08

Läget

Finfint är det, har fått jobb på ICA lagret nu också. Känns hur bra som helst, tack Hampus för rekommendationen! Ikväll blir det troligtvis filmkväll med Elin och förhoppningsvis Hampus och Hanna. Gud va kul att vi har kommit igång med bandet nu. Allt har bara klaffat perfekt de senaste veckorna. Sysselsättnings situationen fixad, och att vi kommer igång med bandet. Och att mina gitarr lektioner har börjat. Måste tvinga mig själv att skriva in mig på en körskola bara, så jag får körkortet nån gång. Snart dags att dra iväg och träna.

Gårdagen

Igår blev det BMB afterwork och efter det så blev det konrad. Ekeby skolan reunion kändes det som. Många som jag inte träffat på länge var där. Tack för en trevlig kväll alla inblandade!Vilket drag det var alltså, Rydell & Quick gjorde jättebra covers. Deras egna låtar var ju inte lika bra men de var bra och underhållande overall. Riktigt bra på att engagera publiken.Jag och Fredrik på konrad. Efter det gick vi till donken, när vi var klara där så gick jag Erik och Robin hela vägen hem till mig från stan. Tog säkert en timma!

Dagens låt Baby, Come On - Plus 44

Vilket dystert intro på den där videon. Snacka om depp, men i övrigt så är låten lite muntrare. Riktigt bra är den iallafall, +44 gör riktigt sköna låtar.

RSS 2.0