16/10 - 08

Dag 3 på kvällsskiftet

Mycket bra känns det, har precis städat rummet. Sitter nu här med en passions frukt och gottar mig. Ska göra iordning en kopp te också. Lyssnar på lite Angels and Airwaves samtidigt som jag skriver här och funderar på hur det sista i rummet ska bli. 2 dagar till på kvällsskift.

Utvilad men trött på samma gång, visade sig att jag skulle jobba kvällsskift denna veckan istället för morgonskift. Det innebär att jag missar alla repningar, gitarr lektion och fredag kväll (alltså allt det roliga). Nog med klagandet, får ju iaf sovmorgon hela veckan! Och är ledig hela helgen så det ska bli skönt!

Yes! Visade sig att gitarr lektionen igår blev inställd, så då har jag ju inte missat den iallafall. Om inte jag får gå på den så ska ingen annan det! (skrev jag just det där?, menade det förstås inte hoppas jag). Går riktigt bra framåt på den fronten, på 2 veckor har jag lärt mig hur mycket som helst känns det som. Det blir bara roligare också, tråkigt när man inte kan nåt i början liksom.Det här var förra veckan då alla var samlade. Längtar tills tisdag.

Dagens låt Breathing - Yellowcard

Riktigt bra låt, drag i den som sjutton. Kommer som sagt köra ihjäl mig i skidbacken med såna här låtar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0