19/10 - 08

Mood: Greatful

Har nu i en timme suttit och skrivit om varför jag ska vara nöjd över mig själv, och det funkar verkligen. Att reflektera över sig själv och de val man gjort gör gott, förutom om man är en total idiot som gör fel val såklart. Men är man målinriktad som mig så gör det gott att försöka se till det man har istället för det man inte har.

Helgen har jag spenderat mest degandes men har hunnit med lite gymmande och golfande. Har även grejjat lite i rummet, ska lägga upp en bild på det lite längre ner i inlägget. Och så har jag övat lite med gitarren.Nu i år har jag kommit iväg och slagit några bollar 2 eller 3 gånger. Riktigt kul tycker jag, men jag tröttnar fort. Så det är ju inte tal om någon 18 håls runda iallafall. Gick förvånandsvärt bra idag faktiskt. ME LIKE!Oj va suddigt det blev, men man ser ju ändå helheten. Det jag har gjort är att slutföra sovplatsen = hänga upp den stora thailands tavlan och att hänga upp gitarren på väggen. Blev riktigt prydligt tycker jag.

Dagens låt There Is - Box Car Racer

Do you care if I don't know what to say
Will you sleep tonight will you think of me
Will I shake this off, pretend it's all okay
That there's someone out there who feels just like me
There is

Those notes you wrote me
I've kept them all
I've given a lot of thought of how to write you back this fall
With every single letter in every single word
There will be a hidden message about a boy that
loves a girl

En låt från bandet Box Car Racer som höll ihop i 2 månader. Men nu tänker ni kanske "ännu en jävla Tom Delonge låt". Jag tröttnar aldrig på hans musik alltså, och jag gillar liksom Box Car Racer's koncept skiva. Tankar IPODen direkt med hela deras album nu på direkten.

Har upptäckt att dusch sjungande faktiskt är ganska kul, brukar kolla igenom texterna medans jag lyssnar på låtar. Men jag skulle ju självklart inte ta det utanför duschen. Är riktigt kass på det, men jag kan ju öva upp det i hemlighet.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Fint det blev i rummet, speciellt gitarren på väggen!!! Meeen... är det bara jag eller sitter tavlan ganska snett? :P

Kram på dig

2008-10-21 @ 21:06:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0