26/10 - 08

Reelaax

Det är fint men känner mig lite tankspridd och disträ, har jobbat idag. Behöver verkligen ett höst lov nu, ska jobba imorrn med. Sen börjar det! Vill repa! Grymt tråkigt att vi inte har gjort det på flera veckor.

Helgen har varit naajs, hade mycket trevligt hos John igår. Och i fredags så var det BMB afterwork med biljard efter, riktigt trevligt. Ungefär samma personer som medverkade båda gångerna.

PÅ TISDAG SKA JAG SKRIVA IN MIG PÅ KÖRSKOLA!!! (nu måste jag hålla det också xD)

Har just nu ingen aning om vad jag ska skriva. Blir lite svammel! Förresten så var ju förra inlägget verkade ju jävligt motsägande, "är på mycket bra humör" sen kommer bara klagerier. Försökte intala mig själv att jag var på bra humör och det funkade tillslut men fick åka till gymmet och avreagera mig lite först. Det måste vara omöjligt att komma därifrån utan att vara helt nöjd med allting känns det som. Träning är sååå najs.

Jag tycker att:
  • det suger att jobba för mycket (speciellt när de närmaste jobbar olika skift, träning och repning får lida).
  • ska bli skönt med ledighet.
  • det är skönt när saker och ting löser sig, saker löser sig alltid tillslut. (på ett eller annat sätt)
  • det ska bli väldigt kul att åka skidor i vinter.
  • The Persuit Of Happiness är en otroligt bra film, slutscenen är så känsloladdad. Ni som sett den vet vad jag menar. Tårfyllda ögon nån? *cheesy american dream film från hollywood* Men jag gillar den! Dessutom är den verklighetsbaserad.


Dagens låt Stay together for the kids - Blink 182

Försöker lära mig introt men det är svårt, kan slutet på det xD. Har lyckats tjata mig till att vi ska köra den låten nästa gitarr lektion så då får jag väl antagligen lära mig det, om jag inte hinner göra det innan dess förstås.

Lägger till ännu en låt! Wheatus - Teenage dirtbag


Good shit, oldschool låt. Tror vi har hela skivan hemma nånstans, får leta på den nån gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0