31/10 - 08

Läget är fett nice

Spenderat stora delar av dagen med Hampus, vi har spelat lite TV-spel och shoppat samt gymmat. Och nu sitter jag här redigt hungrig, ska nog sluka en pizza. Måste skriva ett kort inlägg så de inte hinner stänga!

Denna veckan har varit hur bra som helst, inte varit ledig lika mycket som jag velat, men det gör inget jag är ändå pigg och utvilad. Fett taggad på att gå upp 04:20 imorrn. Måste leta på någon gammal halloween mask till imorgon, det är nämligen Bauhaus personal fest.

Olle rockar loss HAHA!Måste bara säga att det är så jävla kul när det går framåt och man lär sig nånting, hittade ett studio program för gitarrer så jag tänkte att det skulle vara kul att leka lite med. Haha jag blir så lycklig!

Just nu håller jag på och lär mig huvudriffen i 3 st Blink 182 låtar bland annat låten "Dammit" som jag spelar huvudriffet i på YouTube klippet. Och förhoppningsvis hör ni att det är samma låt som den nedan xD!

Dagens låt Dammit - Blink 182

Blev ganska naturligt denna låten nu när jag suttit och övat in lite på den, fått den på hjärnan totally! Imorrn blir väl dagens låt "Jag är vilsen Lisa", HAHA jag tål den inte. Och P3 spelar den minst 20 ggr på ett arbetspass.

Det var den här låten bandet igenom med på början av 90-talet. Fett nice gitarr riff i början, blev riktigt inspirerad att lära mig det. Hur kul som helst, ska försöka träna på den massor så jag kan köra i det riktiga tempot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0