4/10 - 08

Läget

Finfint är det, har fått jobb på ICA lagret nu också. Känns hur bra som helst, tack Hampus för rekommendationen! Ikväll blir det troligtvis filmkväll med Elin och förhoppningsvis Hampus och Hanna. Gud va kul att vi har kommit igång med bandet nu. Allt har bara klaffat perfekt de senaste veckorna. Sysselsättnings situationen fixad, och att vi kommer igång med bandet. Och att mina gitarr lektioner har börjat. Måste tvinga mig själv att skriva in mig på en körskola bara, så jag får körkortet nån gång. Snart dags att dra iväg och träna.

Gårdagen

Igår blev det BMB afterwork och efter det så blev det konrad. Ekeby skolan reunion kändes det som. Många som jag inte träffat på länge var där. Tack för en trevlig kväll alla inblandade!Vilket drag det var alltså, Rydell & Quick gjorde jättebra covers. Deras egna låtar var ju inte lika bra men de var bra och underhållande overall. Riktigt bra på att engagera publiken.Jag och Fredrik på konrad. Efter det gick vi till donken, när vi var klara där så gick jag Erik och Robin hela vägen hem till mig från stan. Tog säkert en timma!

Dagens låt Baby, Come On - Plus 44

Vilket dystert intro på den där videon. Snacka om depp, men i övrigt så är låten lite muntrare. Riktigt bra är den iallafall, +44 gör riktigt sköna låtar.

Kommentarer
Postat av: hanna

vi får ha filmkväll nån annan gång när jag och hampus också kan vara med!:)

2008-10-05 @ 14:57:41
URL: http://hannaelisabet.blogg.se/
Postat av: Olle

ja det får vi =)

2008-10-05 @ 17:30:28
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0