9/10 - 08

Läget

Ursäkta för det dåliga uppdaterandet. Faller ut lite ur rutinen.

Drömmer mig bort till dalar och skidanläggningar. Jag är så sugen på att jobba vid en skidanläggning, skulle inte vara helt fel att göra det en halv säsong eller något nästa vinter. Som Thomas svarade på detta "vad är meningen med livet?" "LIFTGUBBE!". Man måste greppa sammanhanget och hela vår diskussion för att det ska vara riktigt kul. Iallafall så är det en liten dröm jag har, kanske inte särskilt ambitiös. Definitivt är den genomförbar och därför känns det så bra att ha den.Saknar den här platsen! Men om några månader åker jag dit igen.

Grymt kul att vi har kommit igång med bandet på riktigt nu, känner att jag utvecklas riktigt bra med gitarren. Eftersom vi kör 2 gånger i veckan minst + att jag har lektioner på onsdagar. Sen så tränar jag ju självfallet några gånger i veckan hemma. Nu dyker ännu en dröm upp, att vi ska spela live nånstans. Måste ju vara oerhört kul. Notera att det inte ingår i drömmen att vi ska låta bra, bara att vi ska stå där och köra några låtar! Tror ändå att vi kommer låta bra, nu när vi la till sången till vår låt så lät det faktiskt fint!

Imorrn har jag introduktionsdag på ICA lagret, truckkort och allmän inrättning liksom. Bra med pengar där borta, kommer sitta fint. Lär kunna spara grymt mycket när jag bor hemma nu också. Sen kommer jag ha en slitsam inlärnings period på 2 veckor. Efter introduktionen imorrn blir det afterwork på BMB uppföljt av lite biljard.

Dagens låt Can't Be Saved - Senses Fail

Otroligt bra låt, hittade den via GH. Delad första plats i ranking listan för perfekta skidlåtar. Den andra som delar första platsen är Heaven - Angels and Airwaves. Blir nog farligt att åka med IPOD, man kommer ju bli så grymt taggad och köra ihjäl sig eller nåt xD. Får nog lämna den hemma när jag tänker efter.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0