15/9 - 08

Läget

Det funkar är lite trött bara, var och gymmade med Thomas nu på förmiddagen. Och har också lämnat in lite jobb ansökningar, och nu nästa vecka så börjar mina gitarr lektioner gud va roligt!

I helgen har jag jobbat och jag trivs verkligen. Är riktigt tacksam för att jag fick den här tjänsten, även om det inte ger mycket pengar eller är någon heltids sysselsättning så är det 1000 faldigt bättre än ingenting als. Sen så har jag gymmat och firat Hampus födelsedag. Grattis man!Går inte så bra för mitt akvarium ska jag säga, små sniglar överallt och växterna ruttnar osv. En lampa trasig och jag orkar inte mata dem varje dag. Har aldrig orkat byta vatten, shit va fort jag tröttnade. Man kanske ska ha bara plast saker och nåt giftigt medel i vattnet, så man slipper underhålla det. Oj! Nu upptäckte jag att det fanns nya yngel, häftigt!

Min "to do list" jag hade gjort har inte blivit slutförd, men känner ändå att jag har tagit tag i alla de sakerna. Så det gör inget och jag visste nånstans långt bak i huvudet att jag inte skulle göra klart allt. Men sikta mot stjärnorna och landa på månen right (om det är så man säger).

Mina planer för resten av dagen (en riktig healing slödag! :P)

Lååångt bad
Fotbad
Kolla på film och dricka te

Är otroligt skidsugen asså, ge mig vinter!I vinter blir det Alperna med farsan och Lofsdalen med grabbarna. Blir fint det!

Dagens låt Heaven - Angels and Airwaves

"do you see the hills beneath the clouds"

Det här känns lite som en ryck upp dig låt, diggar den. Men introt känns som en begravning, med inslag av vemod på hög nivå. Gillar mest texten snarare än det rent musikaliska, ändå bra låt. Men inga goosebumbs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0