17/9 - 08

Läget

Det är fint, kom nyss hem från jobbet. Har köpt nya hörlurar till min mp3 idag också, vilket otroligt bra ljud det är i dem. Höjer kvaliteten på musiken med minst 100 %. Fått jobb vikariat för en sjukskriven, bara för den här veckan och kanske nästa dock. Men bra med lite extra klirr i kassan.

Har inhandlat ram material till min stora affisch, kostade hela 47,95.- Så om ett par dagar så kommer jag lägga upp en bild på slutresultatet. Kommer bli grymt snyggt, men framförallt grymt ekonomiskt.STOR ordbajsbomb med svammel topping! Dagens händelse...

Ojoj vilken situation jag hade i kassan idag, STRESS säger jag bara. Det hela började med att jag fick problem med en kund och det tog ett par minuter innan det löste sig och under den tiden så hade det bildats en kö med cirka 5 kunder. Varje kund var det något problem med. Sen när alla dem var klara så tänkte jag hela tiden "jaha vafan äre för fel på nästa grejj då". Och mycket riktigt så var det ett mycket stort fel på nästa sak, tog säkert 15 minuter för att det skulle bli klart. Notera att jag var den enda kassan som var öppen. Och för varje sekund som passerade så blev kön längre.

Jag gjorde fel flera gånger och alla i den superlånga kön bara suckade men sen uppenbarade sig dagens skönaste gubbe, han stod där och skrattade bara. Vi drog lite skämt fram och tillbaks. "Nu går jag och gömmer mig" sa jag, men då öppnade dem till min räddning en kassa till. Usch va jobbigt det var när jag stod där ensam med säkert 20 klagande kunder i kö, men av nån anledning så fick jag i den situationen för mig att det var jätteroligt och började skratta. Kunde inte hålla mig, skrattade och flinade. Kunderna måste ha trott att jag skrattade åt dem. "HAHA här har du 20 kr tillbaks och kvittot här då hehe *stort smile*". Fick försöka titta bort och inte skratta, tillslut kunde jag sluta.

Stressnivån blev högre och högre ju längre tid det tog för mig, och ju mer stressad jag var desto mindre koncentrerad blev jag. Tillslut kunde jag bara skratta åt situationen. Det ordnade sig tillslut och alla inblandade levde lyckliga i alla sina dar!

Dagens låt Call to arms - Angels and Airwaves

Jag kan se framför mig den här låten som öppningslåt på en koncert, allt är helt mörkt. Sen börjar det där ashäftiga introt och vid avloppsljuden så blixtrar det med massa ljus osv. Måste se detta bandet live nån gång asså. Det bästa med låten är introt och resten är okej tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0