23/9 - 08

Läget

Jävligt bra asså, var på jobb intervju imorse. Det gick helt suveränt bra och de fick exakt den bild av mig som jag ville ge dem. Tror verkligen att jag får jobbet, kommer få svar den här veckan eller i början av nästa. Det är en tim anställning på ICA lagret genom Proffice. HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!En sak som suger är att mina gitarr lektioner börjar imorrn, men kommer inte kunna gå på den eftersom jag tackat ja till att jobba då. Smidigt att jag missar första lektionen, är så slarvig med planering. Måste börja anteckna nånstans.

Känns som att det börjar hända en massa grejjer just nu, "bandet" börjar komma igång känns det som. Nu efter att inte ha pratat om det på 1.5 månad så har vi nu gjort slag i saken och ska på fredag åka och lämna in våra uppgifter och annat administrativt vid reklokalen. Som ligger på Hässlö, Elin kommer vara studiecirkels ledare tror det blir väldigt bra. Vi har också kommit fram till ett namn "Sharp and Shallow". Hoppas verkligen vi kommer igång och spelar en hel del tillsammans, vore otroligt kul och ser fram emot det.Heroes!

OH EM GEE alltså! nu börjar säsong 3 av den otroligt spännande serien Heroes. Sitter här och väntar ivrigt på att första avsnittet ska tankas ner. Nån som längtat lika mycket som jag på att den ska komma? Strejk helvetet klippte ju av säsong 2 mitt itu fyfan. Men nu är serien tillbaka!

Dagens låt All of this - Blink 182

"use me Ollie come on and use me"

Gitarren låter helt bedårande i denna låten, tror den har inspirerat väldigt mycket till "The Machine" en Angels and Airwaves låt. Riktigt skön och lugn låt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0