27/9 - 08

Naaajs

Idag har jag jobbat, tiden gick så sjukt segt. Satt i drive in kassan på morgonen i 3 timmar, hur lite kunder som helst. Läste skvallerblaskor för att det inte fanns något annat att göra, riktigt intressanta artiklar såsom "Mel GibSnor" (som handlade om att Mel Gibson blev plåtad när han peta sig i näsan). Och massa fler fancy news!

Och nu på kvällen har jag varit på bio med Elin, Hampus, Hanna, Hampus lillebror och Emelie. Efter det gick vi till Spicy Hot och käkade och satt och snackade ett bra tag. Riktigt trevligt tack för ikväll!Tropic Thunder hette filmen och jag tyckte den var hur kul som helst, lite segdragen i mitten och på slutet. Början med alla fejk trailers till filmer är roligast.

Igår var det snopet, blev aldrig besök vid replokal. AARRRGGGHHH! Vi måste komma igång och spela. Lär bli hur kul som helst för oss. Och vi lär låta skit i början, men hur kul kommer det inte vara när en låt sitter bra? Imorrn kommer vi göra ett nytt försök men dock kommer inte jag kunna va med eftersom jag jobbar :(.Fixade till den här så den kan sättas upp på väggen också, blev inte helt lyckat eftersom det är bubblor överallt. Har bara klistrat fast den på en skiva nu. Även om det inte blev 100 % bra så kommer det ändå se bra ut med den på väggen, är jag övertygad om. Har lagt en playstation kontroll bredvid för att man ska se hur stor den är. 140*99 cm är hela planschen.

Dagens låt Not Now - Blink 182

Har lyssnat på den endel idag och det är väl motivation nog antar jag. Riktigt naajs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0