1/9 - 08

Läget

Det är bra overall, men jag har en väldigt störande förkylning som jag hoppas försvinner fortare än kvickt. Passande att den kom när gymmet öppnade, aja ett par dagar får den väl sen så kör ja på.

Idag har jag mest degat (är helt sjukt slut pga förkylningen), men har hunnit spela lite golf med brorsan. Var faktiskt ganska kul och omväxlande, var riktigt länge sen jag spelade senast. Nu är jag inte medlem i golfklubben längre så jag kan inte spela på banan, men skit samma är kul att bara gå och slå några slag då och då. Och sen så har jag tränat på gitarren, blir finfint det där.

Snart kommer Hampus och då blir det nog lite tv-spel och annat kul, förresten har jag haft en vision om guitar hero. Om kanske 10 år så kan man genom spelet gå in på youtube och välja att köra alla klipp som finns där (vanligtvis låtar) då kan man ju alltså köra vilken låt som helst och är inte begränsad till ett fåtal. Och så ska man ju givetvis då också ha en musikvideo istället för fula gubbar som viftar på gitarrer där strängarna brinner osv. Det låter ju helt underbart eller hur? Men hur ska de då göra med uppföljare? Lär inte behövas några då, så det är ju för bra för att få vara så. Dessutom lär det bli krångligt med copyright och liknande lagar. MEN! Man kan alltid hoppas.Det här är en gitarr kurs jag laddat ner och alltså vilket fynd jag har gjort... Den där kommer ge mig väldigt mycket tror jag, har kört igenom det mesta av första avsnittet. Det är en massa övningar där han visar allting väldigt utförligt och lättförstått, sen så ger han ju hela tiden en massa bra tips. 10 av 5 brödrostar!

Dagens låt Interlude - Plus 44


Vet inte om man kan kalla det här för en låt, men vilken skön melodi alltså. Vill kunna köra den sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0