3/9 - 08

MY EMPIRE

Det är mycket bra. Har varit en toppendag faktiskt, jag är mycket nöjd.

Hade inlärningsdag i kassan idag och jag tyckte det gick alldeles utmärkt och det var väldigt roligt, stod typ och flinade hela tiden. Fattar inte att jag tyckte det var så kul, kände mig väl viktig för att jag hanterade en massa pengar eller nåt sånt löjligt. Tror jag kommer trivas superbt med att jobba i kassan på Bauhaus.Sökte efter en bild på en kassör, men det jag hittade först var denna. Men vet inte riktigt om det stämmer in på mig riktigt ;). Var ändå roligt att det var den första bilden som kom upp.

Nästa jobbtillfälle är nästa helg, så tills dess är jag ledig. Gäller att hitta något konstruktivt att göra på ledigheten så att man inte latar och spiller viktig tid.

Dessa saker har deadline Söndag nästa vecka. Nu lovar jag mig själv att klara allihop. De är väldigt enkla med tanke på hur mycket jag är ledig.
  • Göra klart rums renovering (sätta upp gardiner, möblera om lite och   kanske införskaffa en soffa)
  • Skriva in mig på en trafikskola
  • Kolla igenom och lära mig de flesta av övningar i 2 av 6 avsnitt i Metal   Method (min gitarr kurs)
  • Gymma vid minst 3 tillfällen
  • Annonsera ut min moppe (OMG!)Tjenare Kungen

Den här filmen såg jag tillsammans med Elin ikväll och den var riktigt bra tycker jag. Den handlar om ett par tjejer som startar ett punkband och deras väg fram till första skivan. Mer säger jag inte (dels för att jag inte orkar förklara, och dels för att jag inte ska spoila filmen för er som blir intresserade av att se den).

Dagens låt Do it for me now - Angels and Airwaves

Ruskigt bra låt, haft den som dagens förut men det var så länge sen. Snabbt och skönt intro, den första minuten är definitivt bäst. Gillar den rakt igenom men första minuten är den otroligt bra.

Kommentarer
Postat av: hampus

"olle blir aaaallltiiid glad när han har fått sin banaaaaaan!!!"

2008-09-04 @ 09:12:24
Postat av: Olle

haha va fick du det ifrån nu helt plötsligt? Jag blev faktiskt glad utan bananen idag! :P

2008-09-04 @ 11:50:30
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0