Påsklov(tänk er att detta är en metaforisk bild, sen får ni själva fundera på vad den betyder)

Vädret och värmen är så himla välkomnat av mig, förra veckan spenderade jag största delen av min tid i ett fryslager utan fönster eller något annat sätt att märka av hur härligt vädret är. Men nu har jag ledigt hela denna veckan och det ska bli fantastiskt skönt. T.ex. idag när jag slutade jobba idag så cyklade jag ner på stan och åt spicy med Thomas, sen satte vi oss utomhus och även fast solen nästan gått ner så kunde jag sitta där i bara tjocktröja utan att frysa. Täckjackan har ju sett sin sista dag för den här vintern. Woho!

Igår var jag ute på ett äventyr fick nämnligen jobba en dag på ICA lagret i Kallhäll. Variation förnöjer även om man hade ungefär samma syssla som här hemma så var det tillräckligt annorlunda för att jag skulle tycka att det var lite spännande. Fick ju komma utanför Västerås en dag, var ju härligt det! Sedan så kom Anna hit och gjorde mig sällskap och vi pratade och gosade tills hon var tvungen att åka hem.

Fick mina deklarationspapper idag också. Var väldigt nervig när jag öppnade dem. Från början läste jag fel och trodde att jag skulle få betala cirka 23 880 kr (fick panik, men det var tydligen totala skatten jag hade betalat redan). Gud vad tur att det inte stämde, nu ska jag istället få tillbaka några tusingar. Tack alliansen för jobbskatteavdraget som gav mig riktigt mycket tillbaka.

Det är ju skillnad på att säga och att verkligen göra som man säger, men jag brukar göra det mesta jag säger. "Sikta mot stjärnorna och landa på månen" som jag brukar säga. Dessa saker ska jag försöka ge mig på nu under påsken.
  • Träffa Anna (prio 1)
  • Njuta av vädret
  • Övningsköra och plugga teori (kanske tillochmed ta en körlektion)
  • Göra en lektion ur Digital Bildbehandling
  • Lära mig mer om privatekonomi
  • Gymma 3 gånger denna veckan
Kommer nog att skriva lite mer nu när jag är ledig och får mer varierade intryck, erhm :P.

Kommentarer
Postat av: Anna

Underbart med sol ;) Klart vi ska ses i veckan :D pusss

2009-04-07 @ 20:14:15
Postat av: hanna

hahaha usch fatta vad hemskt om man skulle behöva betala 23000 i restskatt XD

2009-04-13 @ 11:12:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0