Photoshop


Idag sov jag länge som satan, när jag vaknade så började jag genast sätta igång med första lektionen på digital bildbehandling. Höll på i någon timme tills Anna kom och hämtade upp mig och vi åkte sedan hem till henne och umgicks samt kollade på en film (1408), sedan åkte vi till Media Markt för att hitta en stereo till henne. Tack för idag var jättemysigt.

När jag kom hem så fortsatte jag genast på lektionen och höll på den fram tills nu, tog iofs en matpaus mitt i. Men allt som allt så har jag nog spenderat 6 timmar idag på att göra första lektionen och lära mig det mesta av grunderna i photoshop. Och det är ju ett helt sjukt program, man kan ju få en riktigt grå ,ful och tråkig bild att bli riktigt härligt färggrann, ljusstark och med sprallig utstrålning! (men duh! det visste väl alla redan, har inte känts realistiskt för mig förrens nu bara).

Kolla på exemplen här nedan första bilden är efter redigeringen och den andra bilden är usprungsbilden som jag använde. Det är otroligt hur mycket man kan lära sig på endast en dag såhär, kunde knappt något innan. Har haft mycket roligt kan jag säga!

Vad tycker ni? Jag ska förvrigt göra en fotobok varje eller varannat år från alla årets resor, iallafall om det blir ett par om året. Vilket det definitivt ska bli eftersom jag älskar att resa. Fick idén från sidan här nedanför, ni borde också göra det!

http://digitalfoto.fpgroup.se/default.asp?id=1934&sida=1037

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0