Snart kommer vilan


Idag har jag jobbat i frysen, ska jobba imorgon och på lördag. Sedan nästa vecka blir det troligtvis bara lördag morgon som jag jobbar. Det ska bli riktigt skönt, och på torsdag nästa vecka så drar kursen igång på mdh. Blir spännande, känner mig ganska sliten i ryggen så det passar väldigt bra att det knappt blir något jobbande nu kommande vecka. Har varit igång hela Juli och Augusti så nu behöver kroppen får lite vila. Stackars de arma själar som jobbar heltid på lagret, skulle gå sönder ganska fort känner jag.

Förövrigt så cruisar jag omkring nöjt med mitt körkort och är fortfarande aningen lättad och glad över det, underbart att jag fick det! Nog tjatat om detta. Har sovit i en och en halv timme ungefär direkt när jag kom hem, det var skönt och behöver verkligen mycket sömn och vila inför morgondagen. Inatt ska jag också sova massor, blir att gå till sängs tidigt.I måndags hade jag och Anna vår 6-månaders dag, och det firade vi genom ett mysigt restaurang besök igår. Blev den grekiska kolgrillen och de serverade jättegod mat. Vitlöksbröd till förätt och sedan diverse spett med tsatziki och pommes frites. Anna sköt gurkbitar hejvilt, var bara att se upp. Grattis till oss!
Körkort brum brum


Dagen började med att jag gick upp 07:45 för att sätta på datorn och kolla om det kom in några avbokningar till körprov, telefonväxlarna öppnar vid 08:00 så jag ville vara redo och i god tid. Vid 08:40 fick jag tiden 10:00 här i Västerås, det var ett mirakel. Tog en snabb dusch och tog mig ner på stan för att äta frukost på subway, kände på mig att jag skulle klara det denna gången. Och det gjorde jag!

Blev sedan att ta sig hem och hämta mina gym grejer, körde ett pass och sedan blev det lunch med päronen på spicy hot. Jungfru turen med bil fick Anna vara med på, hämtade upp henne och så åkte vi och handlade. Nu sitter jag här proppmätt med tacos och det var fantastiskt gott. Blir att köra till jobbet imorgon.Var på Annas och Johannas softball match igår och tittade, de vann båda 2 matcherna de spelade. Grattis! Håller tummarna för att det går lika bra i semi finalen nu på söndag. Fick fram 3 häftiga bilder också så det var kul.Det här är ett litet bildspel jag mekade ihop lite snabbt med diverse bilder på St Anton hittade på google. Blir troligtvis den orten i några månader nu i vinter tillsammans med Jonas, kommer bli fantastisk åkning. Låten som ni hör till är Heaven med Angels and Airwaves.

Somrigt veckoslut


Hade en riktigt härlig ledig dag igår, blev sovmorgon efter att ha gått upp 5:30 varje morgon hela veckan. Sedan åkte jag och Anna till framnäs badet och vi var där ganska länge, som otur var så glömde jag solkrämen så nu är man rätt röd!Blev en härlig subway macka för mig, och en hemmagjord för Anna. Lite spel och glass samt självklart bad, vi hade rätt svårt att komma i dock. Men det gick tillslut och var riktigt härligt när man vant sig.

På kvällen blev det födelsedags fest för Elin som fyllde 24 år, grattis till henne! Det var mycket trevligt och det blev lite drickande och lite singstar spelande, blev en lejonkungen duett med jag och Elin men det gick sisådär. Kan va bra att kunna texten på låtarna. Blev att senare dra ner på stan och träffa ett fulltankat gäng bestående av Thomas, Markus och Robin på Bill och Bob. Var mycket trevligt och vi drog till BMB för att efter det avsluta kvällen.Nu närmar det sig slutet för denna härliga helg. Imorgon är dagen med stort D för min del, jag måste kämpa upp lite nervositet så jag inte slappnar av och skiter i vad jag gör, koncentration är prio 1 för mig nu. Och att inte köra förbi stoppskyltar. Allt är nu mer rutinerat och jag vet hur en uppkörning går till, så det kommer gå gallant den här gången! Nu ska jag ut och köra med pappa, wish me luck!

Ps. Glöm inte att kolla andra antagningen till högskole kurser till hösten, kom in på en kurs där jag var reserv såg jag nu.

RSS 2.0