Somrigt veckoslut


Hade en riktigt härlig ledig dag igår, blev sovmorgon efter att ha gått upp 5:30 varje morgon hela veckan. Sedan åkte jag och Anna till framnäs badet och vi var där ganska länge, som otur var så glömde jag solkrämen så nu är man rätt röd!Blev en härlig subway macka för mig, och en hemmagjord för Anna. Lite spel och glass samt självklart bad, vi hade rätt svårt att komma i dock. Men det gick tillslut och var riktigt härligt när man vant sig.

På kvällen blev det födelsedags fest för Elin som fyllde 24 år, grattis till henne! Det var mycket trevligt och det blev lite drickande och lite singstar spelande, blev en lejonkungen duett med jag och Elin men det gick sisådär. Kan va bra att kunna texten på låtarna. Blev att senare dra ner på stan och träffa ett fulltankat gäng bestående av Thomas, Markus och Robin på Bill och Bob. Var mycket trevligt och vi drog till BMB för att efter det avsluta kvällen.Nu närmar det sig slutet för denna härliga helg. Imorgon är dagen med stort D för min del, jag måste kämpa upp lite nervositet så jag inte slappnar av och skiter i vad jag gör, koncentration är prio 1 för mig nu. Och att inte köra förbi stoppskyltar. Allt är nu mer rutinerat och jag vet hur en uppkörning går till, så det kommer gå gallant den här gången! Nu ska jag ut och köra med pappa, wish me luck!

Ps. Glöm inte att kolla andra antagningen till högskole kurser till hösten, kom in på en kurs där jag var reserv såg jag nu.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja det var ju ett perfekt väder för lite bad :) Oh vi hann ju bränna upp oss riktigt rejät på den tiden med :P men mysigt var det :) pussar

2009-08-10 @ 08:14:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0