Fun fun fun!
Detta är något jag måste testa på, min föredetta kollega håller på med detta ihärdigt. Och ska snart börja anordna kurser för det, jag ska absolut stödja verksamheten genom att köpa en! Verkar oerhört roligt, bara rycka i handtaget och flyga upp 10 meter i luften och sedan segla ner sakta (självklart kan man ju inte göra det direkt, men man måste ju försköna lite).

Man måste ju göra det bästa man kan ur vintern, och visst har man kul emellanåt. Men ibland så vill man bort från kylan, ge hit sommaren nu! Vore ju oerhört skönt att kunna lägga sig utomhus i en liggstol och bara stekas av solen.Working Holiday programmet


Work and travel i Australien. Det är absolut något som jag skulle vilja göra i framtiden. Åka dit och sedan arbeta 6-12 månader, och när man arbetar så kostar ju resan knappt något. Men man vill ju ha någon med sig också. Man är garanterad att få jobb genom detta programmet (eh låter ju för bra för att vara sant nästan, om man inte gillar det jobbet man har fått så kan man rata det och få ett annat också tydligen).

Verkar som att man också kan få väldigt roliga jobb. (iallafall jämfört med vad jag har idag, finns nog inget tråkigare) Till vissa jobb så tar man också kurser innan bland annat så finns kyparkurs, bartenderkurs, espressokurs och cowboykurs.

Skulle det gå åt helvete med jobb och allting här hemma så skulle jag inte tveka på att sticka iväg på nåt sånt här, skulle aldrig i helvetet vilja sitta och ruttna i arbetslöshet här hemma i Sverige.

Iallafall verkar ju detta kanonkul *tummen upp*, och det får 4 toasts (tänk er också Björn Gustavssons uttryckslösa min medans han säger det).

Kommentarer
Postat av: Emelie

BENJAMIN!

2009-02-05 @ 23:59:43
Postat av: Olle

haha ja, kanonkul ^^

2009-02-06 @ 00:38:14
URL: http://olleadriaan.blogg.se/
Postat av: Dolly

Jag ska följa med om du drar!

2009-02-07 @ 13:47:15
Postat av: Olle

Okej ^^

2009-02-07 @ 17:01:42
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0