Kan våren komma snabbare tack!


Nu blev jag väldigt sen på att uppdatera igen, men det gör väl inte så mycket! Har idag sovit ut för att sedan gå på en ansiktsbehandling. Fick nämnligen ett presentkort för en sådan vid Jul, och nu använde jag då det. Vissa moment gjorde ont men ansiktsmassagen var helt underbar. Sen så åt jag på Spicy Hot med mamma, mycket gott.

Förra veckan så arbetade jag 2 dagar, och denna ska jag endast jobba 1 dag. Så då har jag ju haft väldigt mycket fritid, och den har jag verkligen tagit vara på. Har fått hur mycket som helst gjort med allt möjligt, bland annat se över besparingar och boka körlektioner. Känner mig helt energifull av att vara ledig. Hudvårdaren sa idag också att mina finnar beror på stress, och jag undrar var den kommer ifrån? Jo från ICA hacksta, ska nog försöka hitta något annat. Långvarig negativ stress är ju inte nyttigt. Nu när löningen kommer så är det ju dock värt att ha lagt på några extra kol i Januari.Satte alldeles nyss ihop denna fina byrå, som jag hittade till fyndpris (199 kr) på IKEA för 2 dagar sen, lägg också märke till soffan och tavlan samt mattan som jag köpt. Har också skruvat upp en lampa vid min säng, så jag kan läsa böckerna som jag beställt.
  • 1000 places to see before you die
  • Verklig lycka
Ska bli spännande att läsa dem båda, ser fram emot att få hem dem. Speciellt den första i listan som är en resehandbok, det blir att läsa den först!Bara 4 dagar kvar tills jag ska åka till Ischgel, har bestämt mig för att jag ska äta wienerschnitzel med pommes varje lunch! Jag tycker ju att det är en sån underbar maträtt att när jag väl är där så ska jag föräta mig på den. Skidåkningen kommer vara fantastisk, håll nu tummarna för mig att det blir 10 minus och klarblå himmel hela veckan.

Som ni ser på bilden så är liftsystemet ganska stort med många nedfarter, går ju inte als att jämföra med anläggningarna i Sverige där man är mer tid i liften än i backen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0