Proppmätt


Japp så är det! Åt för någon timma sedan en double whopper meal med bacon, ost och plusmeny. Tror jag kommer vara mätt för all framtid... Innan det så köttade jag på ica lagret som vanligt. Riktig lagerråtta är jag nu, jobbar mest kvällar så dagarna bara försvinner. Fick brev från högskolan idag, kan starta min distanskurs när som helst jag vill. Ska lägga upp mina fina verk här på bloggen också. Kommer bli fett bra på att fota och redigera alltså.Den här är tagen av Jonas, väldigt cool. Framförallt personen på bilden! Är ju så häftigt att man har som en hel bild i glasögonen på backen, skogen och fotografen. Blir nog en skidsemester vecka 11 för mig och min kära fader, troligtvis Champoluc (Italien). Då kommer jag kunna knäppa de häftigaste bilderna någonsin, ska ha som mål att minst ta 1000 bilder under den semestern.Bara så ni vet så fortsätter jag ju att uppdatera då och då, tappa inte hoppet när jag lagt av en vecka eller så. Just nu är jag inne i en Jimmy Eat World period, skön och lugn musik med väldigt vaga punk rock influenser känns det som också.

Jobba hårt!


Sitter just nu och lyssnar på lite musik. Har haft en riktigt lugn dag hittils, har varit ner på stan och ätit Spicy hot med några kompisar. Och så har jag gymmat och bastat efter det. Ska verkligen försöka slappna av när jag är ledig nu så inte stressen på jobbet äter upp mig. Dricker förövrigt en kopp te just nu, och ska snart ta ett varmt bad. Följt av lite gitarr spelande.Skidsugen, igen!

Mitt arbetpass idag blev avbokat. Det har jag inget emot eftersom takten jag kör på jobbet just nu är ohållbar att hålla i många dagar i sträck. Är alldeles utpumpad efter varje pass nu. Hade ett samtal med min gruppchef förra veckan, låg väldigt dåligt till med mitt ackord (arbetstempo). Det beror på många faktorer, bland annat att jag inte har arbetat tillräckligt många pass för att uppnå ackord i ett normalt tempo.

Därför gjorde jag nu en radikal förändring i mitt arbete, tar numera ingen rast. Kör det hårdaste jag kan hela tiden, när tillfälle finns så dricker jag vatten (blandat med red bull) eller äter en chokladkaka. Har börjat ta med mackor, godis och frukter på trucken så att jag inte ska bli snurrig och lida av näringsbrist.

Gick från att ligga på 0.6-0.8 till att ligga på 1.17-1.20 efter mitt samtal med chefen, nådde en helt ny motivationsnivå kan man säga. Det de kräver är att man ligger på 1.0 så jag kommer successivt sakta ner när jag blir bättre och lär mig arbetet mer. Kniven mot strupen funkar alltid, och det behövs ibland för att man ska få tummen ur.

Dagens låt I Feel So - Box Car Racer


On and on reckless abandon...
Fick frågan vad denna symbolen (Blink 182's logo) betyder för ett tag sen och hade inte riktigt nåt bra svar på det då. Men som jag tolkar det nu så är helt enkelt smileyn en grabb/tjej i tonåren. Och sen står pilarna för alla olika val man tvingas göra samtidigt som minen visar hur förvirrad och osäker man är som ung. Cirkeln utanför smileyn står också för bubblan och tryggheten man sitter i som ung, ansvarslösheten osv. Alltihop kan väl beskrivas som resan att bli vuxen, ta sig ur sin bubbla som tonåren är.

Detta händer i mitt liv nu!


Har haft 2 otroligt sköna lediga dagar, har mest slappat. Igår var jag på rocklunda och kollade in nya Friskis och Svettis, underbart ställe. Kommer vistas där flitigt, det är ju så otroligt skönt att träna. Och idag har jag lämnat tillbaks kläder och nycklar osv till Bauhaus, och det visar sig att min chef från kassa/info ska bli gruppchef på ICA lagret. Ska alldeles strax ta ett bad, och det ska bli otroligt härligt.Nu har jag börjat spela låtarna jag kan till musiken, på hög volym såklart. Och det är ju grymt roligt faktiskt, det som är ännu roligare är att jag blir bättre och bättre hela tiden. Eftersom den enda effekten jag har är dist så lirar jag nästan enbart Blink 182, kan inte hela låtar av andra band iallafall. Planerar att köpa en virtuell förstärkare till datorn (från Line 6), där jag då pluggar in gitarren och sedan rockar loss med alla möjliga effekter. Helst av allt vill jag lära mig en massa Angels and Airwaves låtar, men för att spela dem så krävs det ju att jag har alla möjliga effekter.Den här bilden är tagen av Jonas, vid en härlig soluppgång. Gav mig ut igår för att försöka ta lite fina bilder, men det gav ingen riktig höjdar bild. Den togs första morgonen i Lofsdalen. Haha första kvällen var fett deppig, guitar hero funkade inte boho. Men det ordnade vi ju tillslut! Genom att köpa en TV som faktiskt funkade med PS3.

Lofsdalen
VÄDRET OCH VYERNA VAR MAGISKA

Home sweet home, nu är jag alltså tillbaks från skidresan. Vi hade det otroligt bra, skidåkningen kunde knappt varit bättre. Klart väder och inte alltför kallt de flesta dagarna, ingen kö till liften och mycket bra offpist osv. Bilden är tagen med Jonas fish eye objektiv, som jag nästan tänkte stjäla.

Stugan var otroligt stor, och man hade lätt kunnat trycka in 15 pers där. Vi planerar att göra en liknande resa nästa år. Fast möjligtvis med Åre som destination. Våra dagar var sköna och slappa. Såhär såg de ut ungefär:

 • gå upp vid 9
 • ta sig till backen
 • åka fram tills lunch då vi äter en hamburgertalrik
 • åka tills liftarna stänger
 • hem och äta samt basta
 • Guitar Hero hela kvällenVeckan var händelserik, dock orkar jag inte förklara allt. Men vi kan sammanfatta det hela med dessa ord. Guitar hero, bastu, "nästan" ett brutet finger, Pokemon, avbrutna trumpinnar m.m. Sen så köpte vi en TV mitt i alltihop.

Dagens låt The Middle - Jimmy Eat World


Packat och klart
Nu är jag äntligen klar med packningen, ska nu få 5 timmars kvalitets sömn innan jag går upp för att åka till Lofsdalen. Ska ha så otroligt kul, fast känns som att jag tagit med mig halva hemmet ungefär. Men skit samma, vill ju inte riskera att få tråkigt på kvällarna. Ska nämnligen ta med min TV och PS3 samt köpa guitar hero world tour, blev så totalt biten av det på nyårsafton. Tur att jag hade en uppvärmningsdag nu i Romme så att jag kan åka på direkt i backen nu. Tur att ingen av oss är nybörjare, finns ju inget värre än att vänta på någon när man åker.

Den genomsnittliga dagen under resan kommer se ut ungefär såhär:
 1. Gå upp och äta frukost.
 2. Ta sig till backen och åka.
 3. Lunch.
 4. Åka mer fram tills liftarna stänger.
 5. Ta sig hem till stugan och koppla av i bastun.
 6. Äta middag och diskuttera dagens skidåkning.
 7. Spela guitar hero eller kanske en film fram tills läggdags.
Kom på att jag måste bränna ut ett par skivor med musik som vi kan ha i bilen påvägen upp, antar att Erik och Jonas har bränt ut en miljon stycken. Men måste ju få pressa på min musik också, Hampus lär ta med en The Melvins skiva. Har bestämt att detta ska bli en själsligt helande vecka för mig.

Ses om 8 dagar igen!

Gott nytt år allihop!
Nu är det år 2009, känns konstigt. 2008 är avslutat och när jag kollar tillbaka så har det gett mig väldigt mycket. Tack H&H samt Emelie för en riktigt trevlig nyårsafton det var mycket roligt att fira den med er.

Jag och min kära fader besökte Romme Alpin igår, var riktigt kul att åka skidor igen. Bara 2 dagar kvar till lofsdalen, gissa om jag längtar. Ska bli riktigt roligt att komma iväg en vecka och bara njuta.

Nej nu har jag bråttom till mitt skitjobb.

RSS 2.0