Jobba hårt!


Sitter just nu och lyssnar på lite musik. Har haft en riktigt lugn dag hittils, har varit ner på stan och ätit Spicy hot med några kompisar. Och så har jag gymmat och bastat efter det. Ska verkligen försöka slappna av när jag är ledig nu så inte stressen på jobbet äter upp mig. Dricker förövrigt en kopp te just nu, och ska snart ta ett varmt bad. Följt av lite gitarr spelande.Skidsugen, igen!

Mitt arbetpass idag blev avbokat. Det har jag inget emot eftersom takten jag kör på jobbet just nu är ohållbar att hålla i många dagar i sträck. Är alldeles utpumpad efter varje pass nu. Hade ett samtal med min gruppchef förra veckan, låg väldigt dåligt till med mitt ackord (arbetstempo). Det beror på många faktorer, bland annat att jag inte har arbetat tillräckligt många pass för att uppnå ackord i ett normalt tempo.

Därför gjorde jag nu en radikal förändring i mitt arbete, tar numera ingen rast. Kör det hårdaste jag kan hela tiden, när tillfälle finns så dricker jag vatten (blandat med red bull) eller äter en chokladkaka. Har börjat ta med mackor, godis och frukter på trucken så att jag inte ska bli snurrig och lida av näringsbrist.

Gick från att ligga på 0.6-0.8 till att ligga på 1.17-1.20 efter mitt samtal med chefen, nådde en helt ny motivationsnivå kan man säga. Det de kräver är att man ligger på 1.0 så jag kommer successivt sakta ner när jag blir bättre och lär mig arbetet mer. Kniven mot strupen funkar alltid, och det behövs ibland för att man ska få tummen ur.

Dagens låt I Feel So - Box Car Racer


Kommentarer
Postat av: mcfadden

det är inte bra och göra så som du gör - strunta i rasterna, men det vet du säkert redan om. MEN, din kropp kommer att säga ifrån tillslut. och du kommer bli sjuk. tänk på det. ta hand om kroppen!

2009-01-24 @ 23:47:51
Postat av: Olle

Är mer eller mindre medveten, men vill man behålla jobbet så gör man ju vad man kan :P. Nästa vecka blir det obligatoriska raster, för idag sa kroppen verkligen ifrån.

2009-01-25 @ 00:17:08
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0