Helg


Igår lördag var det utgång som gällde för mig och Anna vi började hos Elin, gick vidare mot Boman på förfest. Hamnade tillslut på sjökrogen och träffade lite kända ansikten och där festades det tills stängningen, blev sedan att bege sig mot Irsta. Vi sov i källaren där man vaknar varje gång någon använder vatten eftersom alla rör går ljudligt därigenom, ganska irriterande var det hehe.

Idag har vi plockat bär i Annas trädgård och käkat glass samt sett på en riktigt kul film, den hette "blades of glory" och den var kul dock så satt jag som ett efterblivet kolli i soffan och nickade till då och då. Förövrigt så har jag och den bättre hälften varit tillsammans i 5 månader nu, grattis till oss hehe.Sjökrogen hade igår väldigt bra musik ett tag tyckte jag, i en enda följd av låtar var det artisterna SUM 41, Good Charlotte och Blink 182. Underbart och jag kan inte förstå hur man kan säga att det låter likadant alltihop, skandalöst! :) Det som också var skandalöst var vädret idag eftersom jag och Anna hade hoppats på att man skulle kunna dra till stranden och bada, väderprognoser kan man ju nästan aldrig lita på.

Här nedanför är ett klipp med Blink 182 när de framför "Not Now", ljuset i videon är så himla häftigt att se. Deras shower är uppbyggt mycket på humor och numera tror jag ljus är en stor del av det som gör det grymt att se. Skulle lätt betala 5000 kr för att gå på en sådan konsert, mega extas i en timme är värt mycket liksom. Även om Tom sjunger skitdåligt ibland.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, det var en mycket bra helg ;) Oh grattis till oss :D ;) Tiden bara flyger iväg :) massa pussar

2009-07-27 @ 09:20:44
Postat av: johanna

grattis.

2009-08-01 @ 10:42:35
Postat av: johanna

grattis.

2009-08-01 @ 10:42:49
Postat av: Olle

dankedanke :)

2009-08-01 @ 23:22:23
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0