OMG uppkörning imorrn


Behöver jag berätta hur pass nervös jag är? Har övningskört iallafall 2-3 timmar idag, samt hjälpt Elin att flytta lite grejjer till nya lägenheten. När man är nervös är det alltid jobbigt innan man gör det som man är nervös för, när man väl gör det så är det inte så himla jobbigt. Ganska konstigt tycker jag, men så är det för mig.

Mår ganska konstigt för tillfället har gått ner i vikt ett par kilo och kan knappt äta känns det som, iallafall inte als i samma portioner som tidigare. Frukost i annat än flytande form är inte att tänka på. Ska ringa familjeläkaren imorgon angående detta.Och sist men inte minst har jag träffat Anna och vi har haft det otroligt mysigt och tittat på Hitman, har redan sett den en gång men kommer ändå inte ihåg ett jota ur den. Det var bra att komma på andra tankar en stund, kanske sover bättre då.

Kommentarer
Postat av: Anna

Du kommer klara det Olle :) Ja kontakta läkaren du, man blir ju lite orolig :/ Så men vet liksom vad det kan tänkas vara! Ja det var jätte mysigt, jag hoppas att du fick tankarna på lite annat håll ett tag :) pusssss

2009-07-06 @ 09:27:37
Postat av: Olle

Ja jag kommer nog säkerligen klara det, körlektionen gick hur bra som helst :). Ja precis, det är ju lite läskigt när man inte als vet vad det är. Puss ;)

2009-07-06 @ 11:18:55
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0