Underbar dag!


Gårdagen pluggade jag körkortsteori i 11 timmar, ändå fram till 00:30 på natten. Sov otroligt dåligt och vaknade runt 4 alldeles svettig och orolig att jag försovit mig, drömde om att jag kom försent till jobbet och massa annat skit. Sedan när det var dags gick jag upp riktigt trött och nervös. Gjorde mig iordning och tittade sedan en extra gång på "kom ihåglistan" sedan stack jag hemfrån, hade lite svårt att hitta men kom rätt tillslut.

Provet gick hur bra som helst, gårdagens hårda pluggande lönade sig verkligen. Hade jag inte pluggat igår hade jag nog legat precis på gränsen till att klara det, om jag ens hade gjort det. Lättnaden var enorm, och nu är det bara uppkörningen kvar som jag har den 6 Juli.Efter provet begav jag mig till kvicksund med tåg för att sedan åka ut med Erik, Jonas och Hampus i båt, var grymt skönt och faktiskt första gången i år som jag badade. Vädret var underbart och vi fick mycket sol, känner mig rätt stekt. Det var ju underbart att ha klarat provet och samtidigt njuta av en sådan här båttur, var ju grädden på moset så att säga.

Detta var en magisk dag, är ganska glad på insidan nu må jag säga. De senaste veckorna har jag haft väldigt lite att göra, mycket tid att fundera och inte jobbat något als! Förstår ungefär hur arbetslöshet känns, var deppigt för det mesta. Bra att jag ändå har fått klart teorin och övningskört en hel del. Imorrn och på fredag så ska jag jobba i frysen, det ska bli härligt och jag skämtar inte.

4 månader idag för Olle & Anna också, tack gud för denna dag! :)

Ett inlägg! Äntligen va?


Idag har jag firat Eriks student, var mycket trevligt. Dagen började med att ta sig ner till Vasaparken där Erik och hans klass skulle springa ut, var lite sen så jag var ganska stressad. Men jag hann och efter en stunds väntande så såg vi på ganska långt håll hur en klass sprang ut och skrek "bira bira bira bärs bärs bärs!". Och efter en stund så kom han gående!När vi hade hängt upp vikter runt hans hals och tagit några bilder blev det dags för honom att gå mot studentvagnen. Vädret var inte så farligt vid det här laget. Det tog ett tag för dem att komma igång och börja köra, men deras vagn var först ut av alla faktiskt!Allas ansikten är riktade mot studentvagnarna som kommer från höger här i korsningen. Vädret håller fortfarande i sig och är ännu inte förjävligt. Vid det här laget så är det dags för andra varvet för Eriks vagn. Deras högtalarsystem pajjade tyvärr direkt när de började köra, men de kompenserade genom att skrika mycket högre än alla andra.Nu hade regnet börja droppa smått, det var inte lika fint längre. Men studenterna är tappra och ger inte vika, de skriker och dricker fortfarande! Tycker det var lite synd om dem som började åka vagn sent, de som körde först slapp ju nästan helt regnet. Det var ju lite bättre väder förra året måste jag säga.

RSS 2.0