Ett inlägg! Äntligen va?


Idag har jag firat Eriks student, var mycket trevligt. Dagen började med att ta sig ner till Vasaparken där Erik och hans klass skulle springa ut, var lite sen så jag var ganska stressad. Men jag hann och efter en stunds väntande så såg vi på ganska långt håll hur en klass sprang ut och skrek "bira bira bira bärs bärs bärs!". Och efter en stund så kom han gående!När vi hade hängt upp vikter runt hans hals och tagit några bilder blev det dags för honom att gå mot studentvagnen. Vädret var inte så farligt vid det här laget. Det tog ett tag för dem att komma igång och börja köra, men deras vagn var först ut av alla faktiskt!Allas ansikten är riktade mot studentvagnarna som kommer från höger här i korsningen. Vädret håller fortfarande i sig och är ännu inte förjävligt. Vid det här laget så är det dags för andra varvet för Eriks vagn. Deras högtalarsystem pajjade tyvärr direkt när de började köra, men de kompenserade genom att skrika mycket högre än alla andra.Nu hade regnet börja droppa smått, det var inte lika fint längre. Men studenterna är tappra och ger inte vika, de skriker och dricker fortfarande! Tycker det var lite synd om dem som började åka vagn sent, de som körde först slapp ju nästan helt regnet. Det var ju lite bättre väder förra året måste jag säga.

Kommentarer
Postat av: Anna

Kul att du börjat skriva lite igen :) Men va trevligt, tråkigt med vädret dock. Men sicken tur vi hade med vädret, tyvärr kan man inte råda över väder gudarna :P haha. pusss

2009-06-12 @ 23:10:58
Postat av: Olle

Javisst :), ja det var jättetrevligt. Som sagt synd med vädret bara, det skulle varit som vi hade det :P. Puss

2009-06-13 @ 10:41:14
URL: http://olleadriaan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej! Tack för smset igår förresten, hann aldrig svara :) Kram på dig

2009-06-13 @ 19:26:52
Postat av: Jonas

En perfekt sammanfattning av den dagen :D

2009-06-15 @ 21:28:57
Postat av: Johanna

Oh my word. Ett nytt inlägg. :O Roligt med studentfirande! Ja, vädret under våran student var ju nästan för bra. Ses snart.

2009-06-20 @ 17:24:28
URL: http://johannaeliza.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0