Underbar dag!


Gårdagen pluggade jag körkortsteori i 11 timmar, ändå fram till 00:30 på natten. Sov otroligt dåligt och vaknade runt 4 alldeles svettig och orolig att jag försovit mig, drömde om att jag kom försent till jobbet och massa annat skit. Sedan när det var dags gick jag upp riktigt trött och nervös. Gjorde mig iordning och tittade sedan en extra gång på "kom ihåglistan" sedan stack jag hemfrån, hade lite svårt att hitta men kom rätt tillslut.

Provet gick hur bra som helst, gårdagens hårda pluggande lönade sig verkligen. Hade jag inte pluggat igår hade jag nog legat precis på gränsen till att klara det, om jag ens hade gjort det. Lättnaden var enorm, och nu är det bara uppkörningen kvar som jag har den 6 Juli.Efter provet begav jag mig till kvicksund med tåg för att sedan åka ut med Erik, Jonas och Hampus i båt, var grymt skönt och faktiskt första gången i år som jag badade. Vädret var underbart och vi fick mycket sol, känner mig rätt stekt. Det var ju underbart att ha klarat provet och samtidigt njuta av en sådan här båttur, var ju grädden på moset så att säga.

Detta var en magisk dag, är ganska glad på insidan nu må jag säga. De senaste veckorna har jag haft väldigt lite att göra, mycket tid att fundera och inte jobbat något als! Förstår ungefär hur arbetslöshet känns, var deppigt för det mesta. Bra att jag ändå har fått klart teorin och övningskört en hel del. Imorrn och på fredag så ska jag jobba i frysen, det ska bli härligt och jag skämtar inte.

4 månader idag för Olle & Anna också, tack gud för denna dag! :)

Kommentarer
Postat av: E.Thörn

Det var en grymt skön dag. :D sen får du inte glömma att vi spelade minigolf;D.. eller inte du, men vi gjorde kanske jag ska säga ;)

2009-06-24 @ 22:46:34
URL: http://erikthorn.blogg.se/
Postat av: Olle

Hehe det glömde jag å skriva med, kebaben satt ju fint på grillen också. :P

2009-06-24 @ 22:52:20
URL: http://olleadriaan.blogg.se/
Postat av: Johanna

Låter som en riktigt härlig dag! Grattis & grattis :D

2009-06-25 @ 09:40:59
Postat av: Olle

Tack så mycket, jo det var riktigt nice! :)

2009-06-25 @ 11:10:57
URL: http://olleadriaan.blogg.se/
Postat av: Annna

LÅter som en underbar dag då om man säger så ;) Grattis återigen ;) haha o grattis till oss :D Gud va tiden flyger iväg :O pussss

2009-06-25 @ 11:45:41
Postat av: Olle

Ja det var riktigt perfekt :D, med allt inräknat. Ja grattis till oss, tiden går ju hur snabbt som helst. Ha så kul på Rix FM festival nu då om ni ska dit =) puss

2009-06-25 @ 12:18:10
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0