Icke jobbig jobbhelg


Igår så bestämde jag och pappa att vi skulle åka till Romme och åka skidor idag även fast vädret inte skulle bli helt tipptopp. Och nu har jag precis kommit tillbaks därifrån och alla förhållanden var perfekta förutom att det var dåligt med solsken. Kunde åka fullt ut efter första åket, var ju inte als ovant eftersom det var mindre än en månad sen jag åkte i Österrike.

Helgen har gått väldigt snabbt och smärtfritt, jobbade morgonpass i fredags och lördags. I fredags kväll så åt jag spicy hot med Elin och John var mycket trevligt, sen gick vi till växhuset och lyssnade på John's kompis band. De var bra tycker jag, fast sången lät inge bra (screamo). Sedan har jag som sagt åkt skidor idag och ska om någon timme äta en PIZZA som kommer att fullända denna dagen.

Det var kul att få åka en sista gång denna säsongen, nästa säsong vill jag åka till Chamonix och någon svensk ort såsom Åre eller Lofsdalen. Det blir minst lika roligt som åkningen denna vinter har varit. Kommer att konstant påminnas om resorna eftersom jag nu har gjort beställning på canvas tavla och poster på bilder från dem, ska bli kul att sätta upp dem!Drömde en otroligt konstig dröm inatt förresten. Den innehöll alltifrån kineskrigare med häftiga vapen till att Hampus joggade baklänges in på en flygplats. Köpte också motstridigt en pizza i österrike för 39.95 euro (verkar som att jag inte har kunnat smälta hur mycket måltiderna kostade på resan hehe), missade en sista minuten resa till Chamonix och rev då sönder min sjal också.

Kommentarer
Postat av: Johanna

gud så skönt att åka så mkt skidor :D vi hade planer på romme i år men det blev icke av (jag och anna dvs) :P

2009-04-01 @ 10:20:29
URL: http://johannaeliza.devote.se
Postat av: Dolly

Fan va kul det var. =) hoppas att det är nått mer bra på växhuset snart.

2009-04-03 @ 20:52:32
Postat av: Olle

Ja verkligen :D

2009-04-04 @ 10:02:21
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0