"Jag har inte tid!"
Nu är det såhär va, att det känns som att ta körkort är lika tidskrävande som att klara gymnasiet. Har varit på körlektion tidigt imorse, och det går otroligt segt att bocka i de olika uppgifterna i läroplanen. Vill ju inte att det ska kosta 15 000 att ta körkort, det är ju helt sjukt. Men det kommer antagligen att landa ungefär där eller ännu mer. Knappt börjat röra teorin eftersom jag då får självmordtankar...

Har aldrig förstått hur man kan använda ett uttryck som "jag har inte tid", om man inte är t.ex. kung eller president där schemat är fullproppat 365 dagar om året. Men för oss vanliga dödliga så tycker jag att det har skett lite inflation i begreppet, man borde istället säga "jag ORKAR inte". För det är precis så det är, man har tid för nästan vad som helst men oftast måste man prioritera och kanske skippa något för att orka med det viktigaste.

Just nu så har jag mer än halva bildbehandlingskursen kvar som jag måste göra klart innan juni månad. Samtidigt så håller jag på att försöka prioritera körkort mest och pyssla med det. Sen mitt i alltihop så ringer jobbet såklart och man kan ju inte tacka nej till lite extra pengar, och då får man som vanligt skrota dagens planer.

Och då känner jag nu att jag gör ungefär allting halvhjärtat, eftersom jag inte är en robot med oändlig energi. Är faktiskt ganska bekväm av mig och vill helst inte ha många bollar i luften samtidigt, snarare klara av en boll itaget och snabbt gå till nästa. När jag är klar med bildbehandlingen så kommer jag kunna fokusera min energi på endast körkort och jobb. Och sedan när jag är klar med körkortet så är det bara jobb och möjligtvis träning, det ska bli oerhört skönt när den tiden kommer.

Nu ska jag gå igenom ännu en video lektion i pingpong för att sedan åka och jobba!

Kommentarer
Postat av: Anna

Usch stackare :(

2009-05-05 @ 15:59:11
Postat av: Olle

Nej det är inte synd om mig als egentligen, men jag vill gärna tro det ;) Insåg att det hela blev ett riktigt "tycka synd om mig själv" inlägg mest utan anledning

2009-05-05 @ 22:37:27
URL: http://olleadriaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0