Latmask

Idag har nog varit min mest oproduktiva dag på länge. Nu ska ni få höra vad jag har gjort. Började med att gå upp klockan 11, efter att ha sovit gott på ett stort hamburgarmål från MAX igårkväll. Sen blev det några timmars surfande och chattande, när posten kom så fanns en avi med.

Skidfilmen Re: session och en blå hoodie tröja från freeride hade kommit till ICA pettersberg, paradiset hägrade. Hämtade paketet, städade rummet och satte in dvd och njöt för fulla muggar. Beställde filmen för att delar av den var inspelad i Alagna dit jag ska i vinter, var spännande och inspirerande.Hantverkare håller på och installerar en kamin åt oss, ska bli mysigt att ha en sån i vardagsrummet faktiskt. Börjar bli dags för mig att krypa till kojs då jag börjar tidigt imorrn. Har vrakat i mig chips och cola under dagen och ska käka upp resterna av det till lite animerad star wars.

Gonatt!

Förvirrad

Vafan idag försökte jag skölja en banan på jobbet när det var rast. Och jag gör riktigt konstiga saker emellanåt, är lite förvirrad känner jag. Hoppas väl att det blir bättre, kan knappt stava svenska heller för tillfället.Men det gör inget, ingen skadas. Inte ens bananen som blir sköljd! Nu har jag varvat ner lite ska sova. Gonatt!

Sprutar ut inlägg

Har massor med tankar i huvudet och kommer att presentera dem här på bloggen, eftersom ni läsare verkar ha stannat kvar trots min totala inaktivitet. Det är kul att se, läs gärna föregående inläggen om ni ej gjort det.

Nu ska jag iaf sova. Godnatt

Höst

Vad ska man göra på hösten för att bli lite gladare egentligen? Just denna helgen har känts tung, vet inte riktigt varför men känner att jag behöver göra något riktigt kul nån gång snart. Har många bra saker som förgyller min tillvaro, men man tar de ofta förgivet. Ska komma på nåt! Vill spola fram hela november bara, kommer inte vara den mest roliga månaden det här året.

Man svänger lite i humöret men då får man se på en bra film, tända lite ljus och krama om nån speciell. Kanske spela lite tv-spel eller vadsomhelst som gör en lite gladare. Ofta går det ganska långa perioder där man antingen är lite nere eller lite gladare, men för en stund kan ofta något litet förgylla tillvaron. Känner man sig nere så kan man iallafall veta att man kommer bli glad igen, man får se till att försöka sitt bästa att hålla ihop sig.

Bilden där nere bjuder verkligen in till en skön promenad. Godnatt.


En hektisk period

Senaste 2 veckorna har varit påfrestande. Gjorde högskoleprovet förra lördagen och det gick kanon, då var det avklarat. Jobbat mycket den här veckan och har nu skrivit klart hemtentan till högskolekursen. Allt är nu klart och jag har inget som jag går omkring och tänker på hela tiden som måste bli klart, otroligt skönt.

Känner mig helt urladdad nu men fortfarande fullproppad med stress, ska till gymmet och köra ut stressen. Tagit det lugnt hela dagen och ägnat mig åt att endast slöa, åt lunch på pizza hut och fick verkligen valuta för pengarna. Åt hela 10 slices där borta, kändes lite sisådär efteråt men nu känner jag mig inte illamående längre.

Har förövrigt hunnit köpa ett par riktigt bra freeride skidor nu i veckan som jag ska köra på nu kommande skidsäsong. Ska skriva ett inlägg om hur säsongen är upplagd senare, men den innefattar iallafall drygt 3 månader i Italien och en helg i Lofsdalen och en helg med lavinutbildning i Åre. Känner mig helt knäpp ibland för att jag längtar så efter att köra lite skidor. Blir att köra endel ben nu på gymmet så att man är i form för att ränna ner för bergen sen.Vid kl 19 så kommer älsklingen (hon krävde att jag skulle uppdatera bloggen så vad ska man göra? ^^) och förhoppningsvis Elin och vi ska då se på Harry Potter och halvblodsprinsen, älskar de filmerna och det ska bli riktigt mysigt. Inhandlat lite doftljus från ikea som jag kör lite harmoni-terapi med också.

Puss och kram

RSS 2.0