Sista partyt i Västerås
Blev hämtad av Anna och Johanna och sedan körde vi mot förfesten hos Thomas på Vetterstorp, det var trevligt och jag spetsade till bålen lite extra med jägermeister. Blev Mcdonalds för mig Hampus och Hanna, vi fick skjuts ner av Anna och Johanna. Väl där så tog jag en el maco meny, då fick Hanna skaka påsen. Hällde ner jägermeister i colan och slafsade vidare på donken maten.

Blev sedan att skiljas åt från Hampus och Hanna och därefter gå mot conrad. Skulle betala inträde, men saknade kontanter. Gick mot skrapans automat, den var stängd. Letade vidare och hittade tillslut en bankomat och hämtade ut pengar för att sedan gå in på konrad. Vi hade kul och dansade som fan.

På bussen hem så hade jag samtal med några nyinflyttade från Ludvika, jag fick gissa mig till vart de kom ifrån och sedan diskutterade vi trakten. Romme alpin och sedan utelivet här i Västerås, vilka härliga och trevliga människor som finns här i världen alltså. Samtalen började med att jag sov på bussen men blev väckt av dem för att jag inte skulle försova mig, vad omtänksamt. PUSS ANNA :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja det var jätte trevligt hos Tomas :D Va bra att ni hade de roligt på krogen i allafall :) haha ja thank good for nice people ;) pusss på dig med

2010-01-10 @ 11:47:36
Postat av: Jo

Ja det var riktigt trevlig hos Hampus. jasså minsann. en händelserik kväll alltså. :) hoppas att du får det riktigt härligt där borta nu! hoppas att ni inte hamnar i någon lavin :O kramis

2010-01-14 @ 20:39:46
URL: http://johannaeliza.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0